BAFRA

Koray Çatan Pide Teknofest Karadeniz’de Gönüllü Turizm Elçisi Oldu

 
 2123
Koray Çatan Pide TeknofestKaradeniz’de Gönüllü Turizm Elçisi Oldu - Sponsorlu - Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran Bafra Pidesi'nin yüzlerce yıllık süregelen lezzet geleneğini yaşatmaya devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Sponsorlu - Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran Bafra Pidesi'nin yüzlerce yıllık süregelen lezzet geleneğini yaşatmaya devam ediyor.

Yaptığı çalışmalar ve sosyal projelerle her kesimin takdirini kazanan Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran Samsun Çarşamba Havalimanında yapılan TEKNOFEST’te 4 gün boyunca yerini alarak adeta gönüllü turizm elçisi oldu.

TEKNOFEST sonunda bir açıklama yaparak teşekkür eden KORAY ÇATAN PİDE işletmecisi KORAY ÇATAN, “Başladığı andan itibaren Samsun’da iklimi değiştiren, kabukların kırılmasına neden olan TEKNOFEST sona erdi. TEKNOFEST KARADENİZ'de heyecanımıza ortak olan, bizlere destek veren, standımızı ziyaret ederek KORAY ÇATAN PİDE’nin lezzetini tadan, Bafra Nokulu ile Bafra Dondurmasını da damak zevklerine ulaştıran herkese teşekkür ediyorum. 

TEKNOFEST'in 5. yılında Karadeniz'de Samsun'da KORAY ÇATAN PİDE olarak standımız ile yer aldık. 4 günde yaklaşık 1 milyon kişinin ziyaret ettiği festival çok güzelliklere sahne oldu.

Yüz binlerce yarışmacı, yüzlerce paydaş ve gönüllü ile dünyanın en büyük teknoloji festivalinde olmanın haklı gururunu yaşadık. Türkiye'nin dört bir yanından insanlar, Milli Teknoloji Hamlesine destek vermek için geldiler. Teşekkürler Samsun, teşekkürler Karadeniz, teşekkürler Türkiye.

"Coğrafi işaret" tesciline sahip lezzetler arasında yer alan Bafra Pidesi'ni bilmeyen herkese bildirmek, duymayan herkese de duyurmak gibi bir sorumluluğumuz var. Amacımız Meşhur Bafra Pidesinin lezzetinin yüzlerce yıl süregelen lezzetini tüm Türkiye’ye ve Dünyaya duyurmaktır. Bu bağlamda turizm elçiliği yapabileceğimiz tüm projelerde var olmaya çalıştık. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bizim sevdamız Samsun’dur, Bafra'dır. Samsun'un tanıtımı konusunda gerekirse yoğun emek harcamaya gönüllüyüz.  

TEKNOFEST 2022 Karadeniz etkinliğinin Samsun'da gerçekleştirilmesinden dolayı büyük bir gurur yaşamaktayız.

TEKNOFEST 2022 Samsun’u tercih eden başta BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı / Teknoloji Lideri (CTO)T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı / Teknofest Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’a ve ekibine, 3 Eylül günü TEKNOFEST 2022 Samsun etkinliğine katılım sağlayarak bizlere güç veren dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Meşhur Bafra Pidecisi Koray Çatan Restoran  İşletmesi olarak en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim." diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra
 Yorum Yap