Olay dün akşam saat 23.30 sıralarında tarihi Çetinkaya Köprüsü yanındaki köprüde meydana geldi.

Edinilen bileğiyle göre, bir vatandaşın köprüde intihar edeceği ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri köprüye sevk edildi.

İntihar etmek amacı ile köprünün demir korkuluklarını aşıp dış tarafına tutunan kadın ekipler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Kadın, intihar etmek de kararlı olduğunu ve herkesin gitmesini istedi. Polisler İntihar etmek isteyen kadını ikna etmeye çalışırken kendisine yaklaşan bekçi hızlı bir hareket ile kadını kolundan tuttu. Diğer polis ve bekçilerin hızlıca hareket etmesi ile kadın korkuluklardan çekilerek kurtarıldı.


İntihar girişiminde bulunan kadın “Niye kurtardınız beni, bırakın beni ben ölmek istiyorum, bu şekilde yaşamak istemiyorum artık.” dedi. 112 Sağlık Ekipleri intihar girişiminde bulunan kadını sağlık kontrolü için Bafra Devlet Hastanesine götürdü.