GÜNDEM

Kolay Heyeti, Kolay İçin Siyasileri Ağırladı, Sözler Aldı

 
 638
Kolay Heyeti, Kolay İçinSiyasileri Ağırladı, Sözler Aldı - Samsun`un Bafra ilçesine bağlı Kolay Mahallesi`nde yaşayan Kolaylılar, bir heyet kurarak Turizm Bölgesi ilan edilen Kolay`ın eksikliklerini, verilen sözleri ve yeni taleplerini siyasilere iletti.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesine bağlı Kolay Mahallesi`nde yaşayan Kolaylılar, bir heyet kurarak Turizm Bölgesi ilan edilen Kolay`ın eksikliklerini, verilen sözleri ve yeni taleplerini siyasilere iletti.

<p>Edinilen bilgiye göre, Kolay heyeti, taleplerini iletmek üzere Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`den randevu talep etti. Başkan Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Çiğdem Karaaslan`ın Bafra`da olduğunu ve toplantının Kolay`da yapılabileceğini iletti. Kolay Heyeti teklifi memnuniyetle karşıladı.<br /> AK Parti Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven Kolay`ı ziyaret etti. <br /> Ziyarette, heyet önce tekne ile Baraj Gölü üzerinde gezinti yaptı. Ardından Neyzen Tevfik Tesislerinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıda heyet adına İdris Anarat söz alarak heyetin taleplerini iletti. <br /> <br /> İdris Anarat talepleri şu taleplerde bulundu:</p> <p>1- Projesi olan sahil düzenlenmesinin bir an evvel faaliyete geçirilmesi. <br /> 2- Samsun Büyükşehir Belediyesine ait olan iki katlı eski lojman evinin Kolay Kültür Evi Ve Müzesi yapılması ve hemen yanında bulunan eski sinema binasının konferans salonu olarak restore edilmesi.<br /> 3- Eski belediye binasının yapılış amacı olan otel haline döndürülmesi.<br /> 4- Kolay merkezdeki parkın restore edilmesi. <br /> 5- Sahilde tesisler içinde bir çocuk oyun parkının yapılması.<br /> 6- Mezarlık düzenlenmesinin en kısa zamanda bitirilmesi.<br /> 7- Programda olan ve söz verilen yolların ıslah edilmesi.<br /> 8- Neyzen Tevfik Şenliklerinin Kolay`da daha kapsamlı yapılması.<br /> 9- Kolay`da sörf turizminin düşünülmesi ve yine en az üç gün sürecek festival yapılması.<br /> 9- Kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve halı saha yapılması</p> <p>Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Bu talepler beni çok memnun etti. Tamamı kültür, turizm ve çocuklarımızın geleceği ile ilgili. Şahsen bu taleplerinizle ilgileneceğim ve takipçisi olacağım.” dedi. <br /> Milletvekili Orhan Kırcalı, Her konuda destekç, olduğunu ve gerekli belediye ve dairelerde takipçisi olacağını, belirtti. <br /> Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin her zaman elimizden gelen ne varsa yapacağını ve Büyükşehirle irtibat kurup beraber hareket edeceğini ifade etti.</p>
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kolay Heyeti, Kolay İçin Siyasileri Ağırladı, Sözler Aldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0