Köftecide Yangın Paniği: Apartman Ve Esnaf Şikayetçi Oldu

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir köfteci dükkanının içerisinde çıkan yangın sonrası dumandan etkilenen apartman sakinleri ve çevre esnafı, köfteciden şikayetçi oldu.
Haberin Galerisi (7 Fotoğraf)→Söndürülen yangının ardından 8 katlı apartmandaki bazı daireler ve çevredeki esnaf duman içerisinde kaldı. Bu nedenle esnaf ve apartman sakinlerinden bazıları köfteciye tepki gösterdi. Bazı esnaf ve apartman sakinleri köfteciden şikayetçi olurken, köfteci ise olay yeri inceleme ekipleri geldiği sırada dükkanının önünde, "Dışarda yağmur var aldırmıyorum" şarkısını mırıldanarak, "Allah’tan kötü bir şey olmadı da aldırmıyorum" dedi. Kağıtları tutuşturmak isterken yangının büyüdüğünü ifade eden dükkan sahibi, ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını, sonrasında ise itfaiyenin müdahalede bulunarak yangını söndürdüğünü ifade etti.
Yangının ardından inceleme başlatılırken, resmi polis ekipleri şikayetçilerin başvurularını tutanak altına aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, yangın çıkan dükkanın etrafında şeritle güvenlik önlemi alarak çalışma başlattılar.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın