BAFRA

Kocabaş: Teknofest'in Samsun'da Düzenlenmesi Gurur Vericidir

 
 1039
Kocabaş: Teknofest'in Samsun'daDüzenlenmesi Gurur Vericidir - Sponsorlu - Bafra Tso Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, “Teknofest'in samsun'da düzenlenmesi gurur vericidir.” dedi.
Bafra Haber

 |  - Sponsorlu - Bafra Tso Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, “Teknofest'in samsun'da düzenlenmesi gurur vericidir.” dedi.

DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş, “Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın Teknofest’in Samsun’a gelmesinde büyük katkısı vardır. diyerek takdirlerini belirtti.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın 15-21 Ağustos tarihleri arasında Teknofest 2022 Karadeniz'de Savaşan İHA Yarışması’nın gerçekleşeceği Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde Samsun'un önde gelen iş insanlarına yarışma ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. 

Samsun Üniversitesinde 'TEKNOFEST Savaşan İHA' yarışması hazırlıkları sürüyor

Bu yıl Samsun merkezli düzenlenecek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında "Savaşan İHA" yarışmasının gerçekleştirileceği Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde hazırlıklar devam ediyor.

Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın iş insanlarına Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü gezdirerek yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı.

İş insanları ise yapılan bu çalışmalar ve projeler için Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Yaptığı çalışmalarla ve projelerle sadece Bafra ekonomisine değil Türkiye ekonomisine katkıda bulunan, şirketlerinde yaklaşık 400 kişiyi istihdam eden DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş ise Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ile birlikte Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünü gezerken hayranlığını dile getirerek şunları söyledi:

Bu tür başarılı çalışmaları yapan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, ekibini, personelleri ve bu projelerde yer alan, alacak olan geleceğimizin teminatları gençlerimizi tebrik etmek istiyorum.

Ayrıca Teknolojinin her alanda gelişmesi bizim için çok değerli. Özellikle ülkemiz adına gelişmesi daha da önemli. TEKNOFEST'in Samsun'da düzenlenmesi gurur vericidir. TEKNOFEST, ikinci defa İstanbul dışında düzenlenecek. Bu anlamlı ve büyük organizasyonun İstanbul dışında gerçekleştirileceği ikinci şehrin Samsun olması ayrıca anlamlıdır. TEKNOFEST’in Samsun’a gelmesi konusunda da büyük katkıları bulunan Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın ve ekibine en kalbi şükranlarımızı sunmak isterim.

TEKNOFEST, her şeyden önce Samsun'un sağlam temelleri olan bilimsel altyapısının gelişmesine ve gençlik şehri kimliğinin güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Samsun, güçlü altyapısı ve üstyapısıyla, konaklama kapasitesiyle, ulusal ve uluslararası organizasyonların gerçekleştirilmesine olanak sağlayan tesisleriyle, 2 devlet üniversitesiyle, gençlere sunduğu imkânlarla TEKNOFEST'e en iyi şekilde ev sahipliği yapacaktır. 15-21 Ağustos tarihleri arasında Teknofest 2022 Karadeniz'de Savaşan İHA Yarışması’nın gerçekleşeceği Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsünde bizler orada olacağız ve herkesi de oraya bekliyoruz.


Bafranın haberi, bafra