BAFRA

Kızılırmak Öğrenci Meclisinden 75. Yıl Huzur Evine Ziyaret

 
 965
Kızılırmak Öğrenci Meclisinden 75.Yıl Huzur Evine Ziyaret - Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi, Yaşlılar Haftası sebebi ile Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret ederek yaşlılar ile sohbet etti. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi, Yaşlılar Haftası sebebi ile Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret ederek yaşlılar ile sohbet etti. 

Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanı Enes Bilgin, “Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi, Öğrenci Meclisi olarak, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret ettik. Güzel ve kıymetli sohbetlerinden dolayı değerli büyüklerimize teşekkür eder, sağlıklı uzun ömür dilerim.” dedi.

Enes Bilgin, ziyarete katkı sağlayan Okul idaresine, Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Hakan Zeren’e, öğretmenlere ve öğrenci arkadaşlarına teşekkür etti.

Okul Müdürü Abdulkadir Demirkol ise “Bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren Okul Meclis Başkanı Enes Bilgin'e, okul öğretmenlerine ve öğrencilerimize ve okulumuzu en iyi şekilde ağırlayan Bafra 75.Yıl Huzurevi Müdürü Hakan Zeren ile personellerine ve Huzurevi sakinleri yaşlılarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak Öğrenci Meclisinden 75. Yıl Huzur Evine Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0