BAFRA

Kızılırmak İlkokulunda Lokma Dökme Etkinliği

 
 626
Kızılırmak İlkokulunda Lokma Dökme Etkinliği - Bafra Kızılırmak İlkokulunda “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi kapsamında lokma dökümü ve öğrencilere ikramı gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Kızılırmak İlkokulunda “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi kapsamında lokma dökümü ve öğrencilere ikramı gerçekleştirildi.

Sağlık Temizlik ve Beslenme Kulübü tarafından sosyal sorumluluk ve yardımlaşma duygusunu geliştirmeyi amaçlayan “Temiz Okul Temiz Sınıf Temiz Hamur” temalı “Hamurumu Yoğurdum Lokmamı Döktüm Tatlımı Yedim” projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İstanbul Genç İşadamları Başkanı Emre Şen ve İş insanı Ahmet Kocabaş katıldı.

Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu, okullarda yapılan sosyal etkinlik ve toplum hizmeti çalışmalarıyla birlik ve beraberliklerinin arttığını, yardımlaşma duygularının geliştiğini belirtti. 

Okul Müdürü Arif Şahin ise “Proje ile öğrenciler, hamurun nasıl yoğrulduğunu, lokmanın nasıl döküldüğünü görerek tatlılarını yediler. Lokma dökümüne sponsor olan değerli öğretmenimiz Nilüfer Ayyıldız ve pilot Nagihan Karaman’a teşekkür ederim.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlkokulunda Lokma Dökme Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0