BAFRA

Kızılırmak İlkokulu Miniklerinden Maskelerimiz Çiçek Açtı Etkinliği

 
 3257
Kızılırmak İlkokulu MiniklerindenMaskelerimiz Çiçek Açtı Etkinliği - Kızılırmak İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ilçe sağlık müdürlüğüne giderek, pandemi savaşçısı doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Kızılırmak İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri ilçe sağlık müdürlüğüne giderek, pandemi savaşçısı doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Bafra Kızılırmak İlkokulu, pandemi savaşçısı doktor ve sağlık çalışanlarına teşekkürlerini sunmak için "Maskelerimiz Çiçek Açtı eTwinning Etkinliği" ile Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın’ı ziyaret etti. Bu anlamlı etkinliğin sahibi, Alanya Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan ve Türkiye’nin dört bir yanından koşup bul anlamlı çağrıya kulak veren öğretmen ve öğrenciler oldu.

Okul İngilizce öğretmeni Yasemin Tören, “Hayatlarımız tepetaklak oldu bir anda. Okullar kapatıldı, sokağa çıkma yasakları önce çocuklarımıza sonra 65 yaş üstü büyüklerimize geldi. Bu süreçte birçok çalışan evladını yalnız bırakmak zorunda kaldı. Kimileri de evladına hasret kaldı. Hayatımıza online kavramı çöktü. Dersler, alışverişler her şey artık internet üzerinden hayat ise çevrimdışı olmuştu. Tabletten, televizyondan bilgisayardan sakındığımız evlatlarımıza artık onlarsız ders dahi yapamaz hale geldiler. Hayatımızı adeta esir alan Covid-19 ile savaş başladı. İlk cephede ise sağlık çalışanları oldu. Ne çok şey borçluyuz onlara, ne çok şey. Evladından ayrı kalan doktor mu dersin, doğum yapamayacak eşinin yanında olamayan mı? Saatlerce aynı kıyafetin içerisinde aç, uykusuz ve ter içinde savaşan güvenlikçisi, memuru, hasta bakıcısı, hemşiresi, doktoru, Hem de canı pahasına her şeyi göze alarak.” dedi.

Öğrenciler "Biz okullarımızda maskelerimiz çıkardık. Maskelerimiz sizin için çiçek açtı." diyerek hazırladıkları çiçekleri İlçe Sağlık Müdürlüğü binasına sundular.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak İlkokulu Miniklerinden Maskelerimiz Çiçek Açtı Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 2
User defaultYorum Id: 146903
26 Mayıs 2022
10:46
  • Yorum Id: 146903
  • 26 Mayıs 2022
  • 10:46

Dr. aytaç bey azimli,çalışkan tam bir bafra sevdalısı. il sağlık müdürlüğü yakışır kendisine. sonrasında sağlık bakanlığı

User defaultYorum Id: 146846
25 Mayıs 2022
19:45
  • Yorum Id: 146846
  • 25 Mayıs 2022
  • 19:45

Etkinlik ilçe sağlık müdürünü ziyaret. harika eğitim sistemi harika eğitimciler. tebrik(!) ederim. milli eğitim bakanlığı oldu boş proje bakanlığı