GÜNDEM

Bafra Belediyesi'nin Çalışmaları

 
 293
Bafra Belediyesi'nin Çalışmaları - Samsun'un Bafra Belediyesi, yaz boyu sürdürdüğü yol-parke ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra Belediyesi, yaz boyu sürdürdüğü yol-parke ve kaldırım çalışmalarına hız verdi.

Büyük Cami Mahallesi Cemiloğlu Sokak'ta ve Gazi Paşa Camisi çevresinde kaldırım ve yol çalışmalarını tamamlayan Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmaların ardından İshaklı Mahallesi Anadolu Lisesi Sokak'ta çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, ilçedeki parke kaldırım ve yol çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Başkan Şükrü Neiş, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuşması ve vatandaşların rahat bir ortamda yaşayabilmeleri için yürüttükleri parke ve yol çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi.
Öte yandan, Belediye Başkanı Şükrü Neiş başkanlığında tüm birim amirlerinin katıldığı toplantıda yaklaşmakta olan kış ayında güncel yaşantıda sorun yaşanmaması için alınacak önlemler hakkında istişare toplantısı yapıldı. Başta Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü olmak üzere tüm birimlerin kış ayı ile ilgili olarak yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi. Başkan Şükrü Neiş, "Yaklaşan kış ayında Bafra'mızda uzun ya da kısa vadede sorun yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Birim amirlerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantıda yapılacaklar ve yapılması gerekenler hakkında en ince detaylarına kadar ortaya koyduk ve fikir alışverişinde bulunduk" dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi'nin Çalışmaları içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0