BAFRA

Kızılırmak Anadolu Lisesinde 18 Mart Programı 

 
 812
Kızılırmak Anadolu Lisesinde 18 Mart Programı  - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı Etkinlikleri, Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi
Bafra Haber

 | Bafra haber - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Programı Etkinlikleri, Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi

Programı okulun Edebiyat Öğretmeni Şennur Koç ve Tarih Öğretmeni Zeynep Özkal düzenledi.

Ses düzeninde 12- A sınıfından Yiğitcan Bektaş görev alırken, Sunuculuk görevini ise 11-E sınıfından Hakan Canpolat yaptı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulun Biyoloji Öğretmeni Rahmi Kurt yaptı. Öğrencilerden Duygu Yayla “ Şu Boğaz Harbi Nedir? “ adlı şiiri seslendirdi. 

Batuhan Emirza, Yılmaz Kaya ve Göksu Çalışkan, Şiir ve Kompozisyonlarını seslendirdiler.

Programın sonunda ise Müzik Öğretmeni Erkut Kır, Matematik Öğretmeni Özgür Üstün ve öğrencilerden Yiğitcan Bektaş, Abdulsamet Yavuz, Dilanur Koparan, Yılmaz Kaya ve Mısra Akbulut şarkılar seslendirdiler.

Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkadir Demirkol, Programda emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve okul personeline teşekkür edip kutladı.

Haber: Oktay ZERRİN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılırmak Anadolu Lisesinde 18 Mart Programı  içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0