SAMSUN

Kızılay Samsun Şubesi Yönetimi, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

 
 452
Kızılay Samsun Şubesi Yönetimi,Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti
Bafra Haber

 |  - Türk Kızılayı Samsun Şubesi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti

Ziyarette Başkan Yılmaz, Kızılay'ın yeni yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.

Türk Kızılayı Genel Merkezi'nin olağan genel kongresinde Dr. Kerem Kınık'ın Genel Başkanlığa seçilmesiyle birlikte, Türk Kızılayı'nın bazı şubelerinde de yönetim değişikliğine gidilmişti. Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin'in görevden ayrılmasının ardından göreve eski Samsun Sağlık Müdürü Dr. Habip Demirel getirilmişti.

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Habip Demirel ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Tanışma ziyaretinde şube başkanı Demirel, Başkan Yılmaz'a kahve fincanı takımı hediye edip Kızılay rozeti taktı.

Ziyarette Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Kızılay'ın toplumda çok büyük bir yeri ve anlamı olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, profesyonel ve başarılı hizmetlerle yardım organizasyonlarının daha da büyüyeceğine inandığını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Türk Kızılayı Başkan Yardımcısı Av. Korhan Çömezoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ali Bulut, Yunus Özil, Uzm. Dr. Nilay Ölçek ve Av. İbrahim Semiz ile Mali Müşavir Haluk Bülbül de hazır bulundu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kızılay Samsun Şubesi Yönetimi, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0