ASAYİŞ

Kız Arkadaşını Taciz Eden Şahsın Yargılanması

 
 272
Kız Arkadaşını Taciz Eden Şahsın Yargılanması - Samsun'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını bağlayıp tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahıs suçlamaları kabul etmedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını bağlayıp tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan şahıs suçlamaları kabul etmedi.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, telefonla tanıştığı E.T.'ye (20) silah tehdidiyle götürdüğü mesire yerinde otomobilin bağlayarak tacizde bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan M.A.'nın (27) yargılanmasına devam edildi.
Bugünkü duruşmada M.A. ile kendisine yardım ettiği iddia edilen arkadaşları A.D.D. (27) ve K.Y. (20) kendilerini savundu. Genç kız duruşmada verdiği ifadede, sanıklardan şikayetçi olmadığını söyledi. M.T. ile olaydan 6 ay önce telefonla tanıştığını ifade eden E.T., "M.T., Sivas'ta ikamet ettiği için 2-3 kez Bafra ilçesine yanıma geldi. Telefonla tanıştığım için kendisini görünce bazı dengesizliklerini fark ettim. Kolunda jilet izlerini gördüğüm için kendisinden ayrılmak istedim. Tehdit etmeye başladı.
Ayrılmak istemiyordu. Son bir kez buluşmayı kabul ettim. O yüzden tekrar Sivas'tan Samsun'a geldi. Buluştuk ve şimdi hatırlamak istemediğim olaylar meydana geldi. Olaydan sonra annesi ve babası gelip ailemden özür diledikleri için kendisinden şikayetçi değilim. Ancak, gelişen olayların tamamı doğrudur" dedi.
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Kız Arkadaşını Taciz Eden Şahsın Yargılanması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0