BAFRA

Kiremitler Ve Keresteler Güvenliksiz Taşınıyor!

 
 2978
Kiremitler Ve Keresteler Güvenliksiz Taşınıyor! - Bafra Hasan Aslan Caddesi’nde bir özel şirket tarafından çatıya kiremit ve kereste taşınması sırasında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması, bölge sakinlerini endişelendiriyor. Vatandaşlardan gelen ihbarlara göre, yüksek katlara çıkarılan inşaat malzemeleri, gerekli güvenlik tedbirleri alınmadan taşındığı için büyük risk oluşturuyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Hasan Aslan Caddesi’nde bir özel şirket tarafından çatıya kiremit ve kereste taşınması sırasında hiçbir güvenlik önlemi alınmaması, bölge sakinlerini endişelendiriyor. Vatandaşlardan gelen ihbarlara göre, yüksek katlara çıkarılan inşaat malzemeleri, gerekli güvenlik tedbirleri alınmadan taşındığı için büyük risk oluşturuyor.

Görgü tanıkları, özellikle kaldırım ve yol kenarlarından geçen yayaların ve araçların, yukarıdan düşebilecek malzemeler nedeniyle sürekli bir tehlike altında olduğunu belirtiyor. Bu durum, hem can güvenliği hem de mal güvenliği açısından ciddi kaygılara yol açıyor.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kiremitler Ve Keresteler Güvenliksiz Taşınıyor! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0