ULUSAL

KKTC'de çıkan yangın kontrol altına alınamadı

 
 390
KKTC'de çıkan yangın kontrol altına alınamadı - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Polis, halktan yangına müdahale etmesi için çağrıda bulundu.BUGÜN NELER OLDU?
İhlas Haber Ajansı

 |  - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alınamadı. Polis, halktan yangına müdahale etmesi için çağrıda bulundu.BUGÜN NELER OLDU?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) öğle saatlerinde başlayan yangında binlerce hektar ormanlık alan küle döndü. Yangın, kontrol altına alınamazken, yerleşim yerlerine sıçradı. Polis, yangının kontrol altına alınamaması nedeni ile halktan yardım istedi. Polis, halka yaptığı çağrıda ''Halkımızın dikkatine Tepebaşı ile Kalkanlı arasında meydana gelen yangın dolayısıyla, Girne, Güzelyurt ve civar köylerde su tankeri bulunan vatandaşların Kalkanlı'daki ODTÜ mevkiine giderek, yangın söndürme çalışmalarına katkı koymaları önemle rica olunur. Bunun bir vatandaşlık görevi ve yasal zorunluluk olduğunu hatırlatırız'' ifadelerini kullandı.

Emir Abdurrahman Bulut
 

  • BafraHaber Yorum
  • KKTC'de çıkan yangın kontrol altına alınamadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0