BAFRA

Kemal Şenocak: Mülakatsız, Adama Göre Değil, İşe Göre Adam Alacağız

 
 806
Kemal Şenocak: Mülakatsız, Adama GöreDeğil, İşe Göre Adam Alacağız - AK Parti Bafra Belediye başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak, belediyeye personel alımında adil davranacağını adama göre değil işe göre mülakatsız personel alacağını söyledi.
Bafra Haber

 |  - AK Parti Bafra Belediye başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak, belediyeye personel alımında adil davranacağını adama göre değil işe göre mülakatsız personel alacağını söyledi.

AK Parti Bafra Belediye başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Birahaneleri şehir dışına taşıyacağız açıklaması ile Bafra’nın gündemine oturan ve çok farklı kesimlerden destek alan Av. Kemal Şenocak, bugünkü açıklamasında da işçi alımlarına değindi. 

Şenocak personel alımları ve belediye çalışanları ile ilgili olarak şunları söyledi: 

Baframızda yapılan ve yapılacak her hizmet ve çalışmada belediyemizin işçi, memur, sözleşmeli personel, taşeron, müdür dahil her meslek kesiminden çalışanlarımızın yoğun emekleri vardır. 

Asfalttan, kaldırıma, park ve bahçeden temizliğe, daire içinden, sosyal yardımlaşmaya, araç ve iş makinesi  sürmeye, imardan ruhsata, zabıta hizmetlerinden , kültür sanat spor, iletişim, danışma ve  basına  kadar her alanda görevler yapmaktadır. Yaptıkları hizmetler sırasında moral, motivasyon, araç, gereç, giysi, ücret, mesai gibi her konuda standartlarını yükselteceğiz. Bafra için daha çok daha hızlı hizmetleri birlikte yapacağız. 

Belediyeye ihtiyaç halinde personel alımında adaletli olacağız. Adama göre iş yerine işe göre personel alacağız. Mülakat olmayacak. Belediyemiz bünyesinde deprem alanında uzman ve jeoloji mühendisleri istihdam edeceğiz. Yabancı dil bilen personel alacağız.

  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Şenocak: Mülakatsız, Adama Göre Değil, İşe Göre Adam Alacağız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 17
User defaultYorum Id: 197730
17 Aralık 2023
14:36
  • Yorum Id: 197730
  • 17 Aralık 2023
  • 14:36

Bu bafra şükrü neiş hamit kılıç gördü yazık bafra ne yaptılar biri bana söylesin avukat kemal bu şahsiyetlerin 20 gömlek üstünde genç dinamik halkla barışık sosyal inşallah bafra kazanır

User defaultYorum Id: 197740
17 Aralık 2023
20:26
  • Yorum Id: 197740
  • 17 Aralık 2023
  • 20:26

Hamit kılıç işçi memur alımlarında çok partizanlık yaptı. işçileri memurları sürgün etti. ülkücüleri ezdi. ona oy yok. hiç bir mhp li iyi partili bbp li zafer partili ülkücü hamit kılıca asla oy vermez. ulkucuyu sevmeyeni kin tutani sürgün edeni cumhur ittifakına ihanet edeni bafrada iyi parti mhp bbp zafer partisini yok sayan toplumun yüzde 40 ni chp dsp yi vs yok sayan biri toplumun en az yüzde 65 ni yok saymış demektir. bende hamit kılıcı yok sayıyorum. hamit kılıç kendini partisinin bile cumhuriyeti atatürk'ü seven türk milketine sevdalı insanlarını yok saydı.

User defaultYorum Id: 197744
17 Aralık 2023
22:51
  • Yorum Id: 197744
  • 17 Aralık 2023
  • 22:51

Arkadaşlar bafra mhp ye bırakıldı. hayırlı olsun. aday ise belli. samsun'da mhp ye bafra ladik ilkadım alaçam terme asarcık havza burakildi. büyükşehirlerden ise mhp ye manisa adana mersin balıkesir bırakıldı. illerde ise osmaniye amasya kars ığdır bolu karabük bartın kırıkkale ısparta kütahya uşak kastamonu çankırı niğde burdur kilis, erzincan gümüşhane aksaray', kırşehir, düzce, elazıg 22 il ve 4 büyükşehir toplamda 26 şehirde ak parti aday çıkarmayacak. mhp adayları gösterilecek. ve desteklenecek 26 büyükşehir ve 29 il toplamda 55 şehirde mhp aday çıkarmayacak ve ak parti adaylarını destekleyecek ayrıca 207 ilçe ve beldede mhp aday çıkartacak ak parti cikarmayacak. 682 ilçe ve beldede mhp aday çıkarmayacak ve ak parti adaylarını destekleyecekler. hayırlı olsun

Daha Fazla Yorum