AK Parti Bafra Belediye başkan A. Adayı Av. Kemal Şenocak ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Birahaneleri şehir dışına taşıyacağız açıklaması ile Bafra’nın gündemine oturan ve çok farklı kesimlerden destek alan Av. Kemal Şenocak, bugünkü açıklamasında da işçi alımlarına değindi. 

Şenocak personel alımları ve belediye çalışanları ile ilgili olarak şunları söyledi: 

Baframızda yapılan ve yapılacak her hizmet ve çalışmada belediyemizin işçi, memur, sözleşmeli personel, taşeron, müdür dahil her meslek kesiminden çalışanlarımızın yoğun emekleri vardır. 

Asfalttan, kaldırıma, park ve bahçeden temizliğe, daire içinden, sosyal yardımlaşmaya, araç ve iş makinesi  sürmeye, imardan ruhsata, zabıta hizmetlerinden , kültür sanat spor, iletişim, danışma ve  basına  kadar her alanda görevler yapmaktadır. Yaptıkları hizmetler sırasında moral, motivasyon, araç, gereç, giysi, ücret, mesai gibi her konuda standartlarını yükselteceğiz. Bafra için daha çok daha hızlı hizmetleri birlikte yapacağız. 

Belediyeye ihtiyaç halinde personel alımında adaletli olacağız. Adama göre iş yerine işe göre personel alacağız. Mülakat olmayacak. Belediyemiz bünyesinde deprem alanında uzman ve jeoloji mühendisleri istihdam edeceğiz. Yabancı dil bilen personel alacağız.