BAFRA

Kemal Bütüner; Organize Sanayinin Yolu Böyle Olmamalı

 
 678
Kemal Bütüner; OrganizeSanayinin Yolu Böyle Olmamalı - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek destek istedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret ederek destek istedi.

Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcılara beklenen hizmetin verilmediğini söyleyen CHP Adayı Kemal Bütüner, “Kaç yıldır bölgenin yolu köylerden daha kötü. Doğal gaz bile getirilmedi. Bölgenin yatırımları çok güzel, firmalar sanayi bölgemizi doldurmuş fakat buraya gelen yatırımcılar bu bölgenin yolunu görünce ister istemez akıllarında bir soru işareti oluyor.” dedi. 

Medikal OSB’nin hala bir muamma olduğunu ifade eden, Bütüner, “Gazetelerde okuyoruz, imzalar atıldı, yatırımcılar alındı deniyor ama daha ne gelen var ne de giden var.” dedi.

#kemal-butuner0#’e ziyaretinde, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Meclis üye adayları ve ilçe yönetiminde bulunanlar eşlik etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner; Organize Sanayinin Yolu Böyle Olmamalı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0