BAFRA

Kemal Bütüner Konvoy Yapmayacak

 
 467
Kemal Bütüner Konvoy Yapmayacak - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti gibi konvoy yapmayacaklarını, kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkının olmadığını söyledi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti gibi konvoy yapmayacaklarını, kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkının olmadığını söyledi.

CHP Bafra Yönetimi Bafra’da konvoy yapmama kararı aldı. CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, konvoy yapmama kararı ile ilgili şunları söyledi: CHP Bafra ilçe yönetimi ile yaptığımız toplantıda buna karar verdik.  Konvoy ses ve gürültüden başka hiçbir işe yaramaz. İnsanların hastaları olabilir, sesten rahatsız olan tedavi sürecinde olan hastalar olabilir, bebeğini yeni uyutmuş anneler olabilir, korna seslerinden rahatsız olan olabilir kısacası biz bu dönemde konvoy yapmayarak doğru karar verdiğimize inanıyor ve siz değerli Bafralı halkımıza saygıyla bildiririz.

MHP DE AYNI HASSASİYETİ GÖSTERMİŞTİ

MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna da aynı hassasiyetleri göstermiş ve aşağıdaki sözlerle 24 Haziran 2018 seçimlerinde konvoy yapmama kararı almıştı.

İşte 24 Haziran 2018 Genel Seçimleri öncesi yayınlanan basın açıklaması: “Yaklaşan seçimler dolayısıyla partiler birçok seçim ve propaganda çalışmaları yapmaktadır. Bu çalışmaların içerisinde yer alan ve geleneksel olarak seçimlerden bir gün önce yapılan partilerin şehir içindeki konvoy çalışmasını şehrimizin huzur ve güvenliğini korumak; trafik işleyişi ve düzenini bozmamak adına Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanlığı olarak yapmama kararı aldık. 24 Haziran Seçimlerinin ülkemize hayırlar getirmesi temennisiyle; ilgi ve desteğini eksik etmeyen siz değerli hemşerilerime teşekkür eder; saygılarımı sunarım.”

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner Konvoy Yapmayacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0