BAFRA

Kemal Bütüner: İttifakı İyi Parti Bozdu Şimdi Milletin Ortak Adayıyız Diyorlar!

 
 656
Kemal Bütüner: İttifakı İyi PartiBozdu Şimdi Milletin Ortak Adayıyız Diyorlar! - CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, CHP ve İYİ Parti Samsun teşkilatları arasında imzalanan mutabakat metni göstererek, "Her iki partinin Samsun teşkilatları benim ismim üzerinde anlaştı ve mutabakat imzaladı. İşte belgesi. İttifakı bozan İYİ Parti Bafra teşkilatı oldu." dedi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, CHP ve İYİ Parti Samsun teşkilatları arasında imzalanan mutabakat metni göstererek, "Her iki partinin Samsun teşkilatları benim ismim üzerinde anlaştı ve mutabakat imzaladı. İşte belgesi. İttifakı bozan İYİ Parti Bafra teşkilatı oldu." dedi. 

CHP ile İYİ Parti arasında Samsun teşkilatlarının imzaladığı mutabakatı yayınlayan CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, mutabakat ile ilgili Bafra Haber’e açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmaları esnasında vatandaşların teveccühü ile karşılaşıyoruz ancak neden CHP ve İYİ Parti anlaşamadı diye sorulara maruz kalıyoruz diyen CHP Adayı Kemal Bütüner, “İmzalanan mutabakata dahi uymadılar. Ancak şimdi orada burada ittifakın ortak adayı biziz diyorlarmış. Hatta seçim arabalarında dahi ‘Milletin ortak adayı’ yazıyor. Milletin ortak adayı sloganı ile seçimi maniple ediyorlar. İttifakı bozdular, ittifaktan medet umuyorlar. 

Herkes kendi adayı ile seçimlere giriyor. Milletin ortak adayı sözlerine itibar etmeyiniz. Bu seçimin galibi CHP’li Kemal Bütüner. Bunun önüne geçmeye çalışıyorlar ancak başaramayacaklar. Bafra Kemal Bütüner’de bütünleşecek. Asıl ortak aday benim. Gittiğim her yerde ilgi ile karşılanıyorum.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner: İttifakı İyi Parti Bozdu Şimdi Milletin Ortak Adayıyız Diyorlar! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0