BAFRA

Kemal Bütüner: Hiç Kimse Elini Kolunu Sallaya Sallaya Belediyede Çalışamayacak

 
 572
Kemal Bütüner: Hiç Kimse EliniKolunu Sallaya Sallaya Belediyede Çalışamayacak - CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, “Bafra Belediyesini devralacağız ve o günden sonra hiç kimse elini kolunu sallaya sallaya belediyede çalışamayacak.” dedi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - CHP Bafra Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, “Bafra Belediyesini devralacağız ve o günden sonra hiç kimse elini kolunu sallaya sallaya belediyede çalışamayacak.” dedi. 

CHP adayı Kemal Bütüner, seçim çalışmaları kapsamında Bafra’da hizmet veren Çelebi ve Aysunzade tekstil firmalarını ziyaret etti. 

Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, ilçe yönetimi ve CHP Meclis üye adayları ile esnaf gezilerine devam eden Bütüner, “Büyük bir oranla Bafra Belediyesini devralacağız ve o günden sonra hiç kimse elini kolunu sallaya sallaya belediyede çalışamayacak. Bafra’nın sorunlarını biliyoruz, çözüm yollarını biliyoruz. Kemal ağabeyinize şans verdiğiniz takdir Bafra’nın nasıl geliştiğini, nasıl değiştiğini sizler de göreceksiniz. Bizler insan odaklı hizmetlerin öncüsü olacağız, betona, yola, kaldırıma hizmet değil, size, çocuklarınıza yatırım yapacağız.” dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner: Hiç Kimse Elini Kolunu Sallaya Sallaya Belediyede Çalışamayacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0