BAFRA

Kemal Bütüner: En Büyük Projem Belediyeyi Hırsızlardan Temizleyeceğim

 
 503
Kemal Bütüner: En BüyükProjem Belediyeyi Hırsızlardan Temizleyeceğim - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, “Şimdiki hükümete 17 yıldır katlanıyorsunuz, bana 5 yıl görev süresi verin.” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, “Şimdiki hükümete 17 yıldır katlanıyorsunuz, bana 5 yıl görev süresi verin.” dedi.

Seçim kampanyası kapsamında esnaf gezilerine devam eden CHP Adayı Kemal Bütüner, “Bugün Gençlik Caddesi esnafı ile beraber oluyoruz sizlerin dertlerini, sıkıntılarını çok iyi biliyorum gençlik caddesi eski günlerine geri dönecek. Bizler ve bizden sonra gelen nesiller gençlik caddesinde volta atarak büyümüştür. Şimdiki nesil Atatürk Bulvarını biliyor ve dolayısıyla eski günlerini bilmiyor. Gençlik Caddesi aslında bir anlamda da Bafra’nın vitrini. Hiç kimsenin şüphesi olmasın biz göreve geldiğimizde bu cadde eski günlerine geri dönecek.” dedi.

Sizlere söz veriyorum size layık bir Başkan olacağım diyen Kemal Bütüner, “Belediyenin üçüncü katında oturan bir başkan değil, devamlı sahadan olan ve sizlerin sorunlarını sizlerin yanında dinleyen bir başkan olacağım. Meclis üyelerimiz müteahhitlerden değil emeklilerden, esnaflardan. Bizlerde müteahhit bulamazsınız çünkü rant kavgamız yok, bizim tek kavgamız Bafra’nın gelişmesi ve Bafra’ya hizmet kavgasıdır.” şeklinde konuştu.

#kemal-butuner1# son olarak, “En büyük projem, Bafra Belediyesini hırsızlardan temizleyeceğim. Herkes istediği gibi belediyede  at koşturuyor. Bizler bunun tam tersini yapacağız. Yanlış işlerin peşinde olan, yanlış işler yaptığını anladığım tüm personelimle ilişkimizi derhal keseceğiz.” şeklinde konuştu.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner: En Büyük Projem Belediyeyi Hırsızlardan Temizleyeceğim içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0