BAFRA

Kemal Bütüner: Benim Belediyemde Yemeklere Milyonlar Harcanmayacak

 
 523
Kemal Bütüner: BenimBelediyemde Yemeklere Milyonlar Harcanmayacak - Bafra Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret eden CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Bafra Belediyesine yüklendi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Atatürk Bulvarındaki esnafları ziyaret eden CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Bafra Belediyesine yüklendi. 

Artık kaldırımlara, betonlara yatırım olmayacak, yatırımların hepsi insan odaklı diyen CHP Adayı Kemal Bütüner, “Benim belediyemde, benim yönettiğim belediyede asla ama asla yemeklere milyonlar harcanmayacak. 3 milyon lira yemek bedeli verilmiş düşünebiliyor musunuz? 3 milyon lira bir yemeğe veriliyor ve bunun parası senden benden çıkıyor.” dedi.

Bankamatik memurlarına da değinen Bütüner, “Bafra Belediyesi’nde bankamatik memurları var ve bu memurlara kimse bir şey diyemiyor. Ama biz geldiğimizde bunların hepsinin ayağı kesilecek, herkes hak ettiği sürece belediyede kalacak. 1 Nisan’da AK Partililere 1 Nisan şakası yapmaya hazırlanıyoruz. Artık bunlara dur deme vaktidir.” dedi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner: Benim Belediyemde Yemeklere Milyonlar Harcanmayacak içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0