BAFRA

Kemal Bütüner:  Belediye Yan Gelip Yatma Yeri Değildir

 
 550
Kemal Bütüner:  Belediye YanGelip Yatma Yeri Değildir - 2019 Yerel seçim çalışmaları kapsamında Belediyeye yönelik eleştirilerine devam eden CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, “Belediye yan gelip yatma yeri değildir.” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - 2019 Yerel seçim çalışmaları kapsamında Belediyeye yönelik eleştirilerine devam eden CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, “Belediye yan gelip yatma yeri değildir.” dedi.

Elekçi yokuşu, Musa Cevher Dudayev Bulvarı esnafı ile beraber olan CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Bütüner, “Belediye başkanları çalışmak için halktan yetki ister, ben ve belediye meclis üyesi adaylarımla sizlerden Bafra’ya hizmet etmek için yetki istiyoruz. Belediye yan gelip yatma yeri değildir.” dedi.

Bütüner, vatandaşın siz geldiğinizde neler yapacaksınız CHP Belediyesine ödenek gelmez hiçbir şey yapamazsınız sözlerine karşılık, “Bütünşehir Yasası ile beraber İller bankası Bafra’nın nüfusuna göre ödenek çıkartmak zorunda. Sen CHP belediyesisin sana ödenek çıkmaz diye bir durum yok. Göreceksiniz Bafra’yı çok güzel günler bekliyor. Hep beraber çok daha güzele çok daha iyiye gideceğiz.” şeklinde konuştu.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner:  Belediye Yan Gelip Yatma Yeri Değildir içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0