ULUSAL

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar

 
 266
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar - MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Gergerlioğlu’na terör propagandası nasıl oluyor da hal ihlali olarak değerlendiriliyor? Dağdaki eşkıya içinde hak ihlali kararı verilecek midir? Türk milletinin hakkını nereye koyacağız?” dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Gergerlioğlu’na terör propagandası nasıl oluyor da hal ihlali olarak değerlendiriliyor? Dağdaki eşkıya içinde hak ihlali kararı verilecek midir? Türk milletinin hakkını nereye koyacağız?” dedi.

 MHP Genel Başkanı Bahçeli: “HDP'li vekillerin fezlekelerinin görüşülmesi niye gecikmektedir? Bu kapsamda TBMM başkanını göreve davet ediyorum”

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Gergerlioğlu'na terör propagandası nasıl oluyor da hal ihlali olarak değerlendiriliyor? Dağdaki eşkıya içinde hak ihlali kararı verilecek midir? Türk milletinin hakkını nereye koyacağız?”
 

MHP Genel Başkanı Bahçeli: “Biz millet ittifakı değiliz. Çünkü yalancı, inkarcı değiliz. Katarlılar sınavsız tıp fakültesi okuyacaklar diye kara kampanyalar Türkiye'yi zora sokma adımlarıdır”

  • BafraHaber Yorum
  • MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0