BAFRA

Kemal Bütüner: 1 Nisan Sabahı Daha Güzel Bir Bafra'ya Uyanacağız

 
 538
Kemal Bütüner: 1 Nisan SabahıDaha Güzel Bir Bafra'ya Uyanacağız - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Son düzlüğe girmek üzereyiz. Herkesin bu seçimi alacağımıza inancı tamdır biz ipi göğüsleyen taraf olacağız.” dedi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, Son düzlüğe girmek üzereyiz. Herkesin bu seçimi alacağımıza inancı tamdır biz ipi göğüsleyen taraf olacağız.” dedi.

Seçim çalışmaların yoğun bir şekilde devam eden CHP Bafra Belediye Başkan adayı Kemal Bütüner, “Bafra'daki çalışmalarda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. 1 Nisan sabahı daha güzel bir Bafra'ya uyanacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bafra hiç görmediği bir belediyecilik görecek.” dedi.

Esnaf gezilerini bugün Kemal Paşa Mahallesi ile sonlandıracaklarını da söyleyen CHP Adayı Bütüner, bundan sonraki ayağımız mahalle mitingleri olacak. İlçe teşkilatı, yönetimi ve meclis üyeleri ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Herkesin bu seçimi alacağımıza inancı tamdır biz ipi göğüsleyen taraf olacağız.” şeklinde konuştu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kemal Bütüner: 1 Nisan Sabahı Daha Güzel Bir Bafra'ya Uyanacağız içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0