BAFRA

Kazada Hayatını Kaybeden Baba Ve Kızı Yan Yana Toprağa Verildi

 
 5035
Kazada Hayatını Kaybeden Baba VeKızı Yan Yana Toprağa Verildi - TRABZON (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yavuz Selim Kakışım ve 7 yaşındaki kızı Asel Deniz Kalkışım memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı. Bafra'nın Kolay köyünden kayınpederi Erol Işıldak ise Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi.
Bafra Haber

 |  - TRABZON (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Yavuz Selim Kakışım ve 7 yaşındaki kızı Asel Deniz Kalkışım memleketi Trabzon'da son yolculuğuna uğurlandı. Bafra'nın Kolay köyünden kayınpederi Erol Işıldak ise Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde toprağa verildi.

Kaza, önceki gün Tosya ilçesi D100 kara yolu Yapraklı Kavşağı alt geçidinde meydana geldi. İstanbul istikametine seyreden 34 BA 5323 plakalı otomobil, alt geçitte yağışın ardından biriken su sebebiyle savrularak bariyerlere çarpıp, yolun karşı istikametine geçti. Bu sırada Samsun istikametine seyir halinde olan İ.U. idaresindeki 55 AHS 500 plakalı tır, bir anda karşısına çıkan otomobille çarpıştı. Kazada otomobildeki 37 yaşındaki Yavuz Selim Kakışım ve 7 yaşındaki kızı Asel Deniz Kalkışım hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden baba ve kızı son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketi Trabzon'a getirildi. Akçaabat ilçesine bağlı Osmanbaba Mahallesi'nde bulunan Şehitlik Cami'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, aile ve yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından baba ve kızı gözyaşlarıyla toprağa verildi.

  • BafraHaber Yorum
  • Kazada Hayatını Kaybeden Baba Ve Kızı Yan Yana Toprağa Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 5
User defaultYorum Id: 243871
23 Temmuz 2025
21:42
  • Yorum Id: 243871
  • 23 Temmuz 2025
  • 21:42

Yağmurlu yollar kışın buzlu yollarla nerdeyse aynı tehlike seviyesindedir.aşırı yağışlarda çukurlu su birikintileri farkedilmez bu kaza karayollarının denetim yetersizliğinden kaynaklanmıştır.basına çağrımızdır kamera ile yollarda adım adım çekim yapıp yollardaki rezaletleri haber yapmalarıdır.böyle haberciliği ancak cezaevindeki fatih altaylı yapabilir..

User defaultYorum Id: 243872
23 Temmuz 2025
22:29
  • Yorum Id: 243872
  • 23 Temmuz 2025
  • 22:29

İstanbul bursa yalova kocaeli sakarya düzce bolu karabük kastamonu sinop üzerinden güvenli bölünmüş yol ve sakin bu yolda gidiniz.

User defaultYorum Id: 243802
22 Temmuz 2025
18:37
  • Yorum Id: 243802
  • 22 Temmuz 2025
  • 18:37

Mekanları cennet olsun inşaallah allah cc rahmet eylesin inşaallah geride kalanlara sabır versin inşaallah yardım etsin inşaallah

Daha Fazla Yorum