BAFRA

Kaymakamlıktan Flaş Karar: Sedde Boyunca İçki İçmek Yasaklandı

 
 69
Kaymakamlıktan Flaş Karar: SeddeBoyunca İçki İçmek Yasaklandı - Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel tarafından alınan karar ile Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) Türbe-Kalaycılar köprüsüne kadar, ırmağın her iki kıyısında açıkta ve araçta alkollü içecek içilmesi yasaklandı. 
Bafra Haber

 |  - Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel tarafından alınan karar ile Organize Sanayi Bölgesinden (OSB) Türbe-Kalaycılar köprüsüne kadar, ırmağın her iki kıyısında açıkta ve araçta alkollü içecek içilmesi yasaklandı. 

Bafra Kaymakamlığının 04/10/2018 Karar Tarihi ve 2018/01 Karar Sayısı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel imzası ile Bafra OSB’den Türbe Köprüsüne olan ırmağın her iki kıyısında 100’er metre alanı kapsayacak şekilde huzur ve güvenliğin, kamu esenliğinin sağlanması ve suç işlenmesinin önlenmesi amacı ile açıkta ve araçta alkollü içki kullanılması yasaklandı.

Karar ile belirtilen alanının kamunun istifadesine açık, bahçe ve üzerinde tesis bulunmayan açık alanlarda, umuma mahsus yerlerde veya umumun istifadesine sunulan piknik ve ören yeri gibi alanlarda, nerede park halinde olduğuna bakılmaksızın her türlü aracın içerisinde ve dışında ve açıkta alkollü içeceklerin içilmesi yasaklandı. 

Kararın Hukuki dayanağı olarak İl İdaresi Kanunu, Kabahatler Kanunu, İspirto ve İspirtolu İçkiler İnhisarı Kanunu, Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu belirtilirken, belirtilen alanlarda alkollü içecek içenler hakkında Kabahatler Kanununa göre cezai işlem yapılacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamlıktan Flaş Karar: Sedde Boyunca İçki İçmek Yasaklandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0