GÜNDEM

Kaymakamlıktaki Kangal Köpeği Mertcan`ı Bu Hale Getirdi

 
 582
Kaymakamlıktaki Kangal KöpeğiMertcan`ı Bu Hale Getirdi - Samsun`un Bafra ilçesinde, Bafra Kaymakamlık konutundaki kangal cinsi köpek bir öğrenciyi başından ısırarak yaraladı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde, Bafra Kaymakamlık konutundaki kangal cinsi köpek bir öğrenciyi başından ısırarak yaraladı.

Olay salı günü Kaymakamlık konutunun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mertcan Dağlı isimli öğrenci arkadaşı ile beraber okul çıkışı Mustafa Kemal Ortaokulundaki arkadaşlarını görmeye gitti.

Kaymakamlık konutunda büyük köpeklerin olduğunu daha önceden duyan Mertcan Dağlı, konutun ana giriş kapısına doğru yaklaştı. O esnada arkadaşı köpeğin büyük olduğu hususunda Mertcan`ı uyardı. Mertcan merak edip kapıya yanaştı. Kafasını kaldırıp kapı üzerinden içeri baktığında köpek kafasını çıkarıp aniden çocuğu başından ısırdı. Mertcan kendisini geri çekerek köpekten kurtuldu.

Mertcan`ın kanlar içerisinde kaldığını gören görevliler 112 Acil Servis`e haber verdi. Mertcan ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Başından yaralanan Mertcan`a 20 dikiş atıldı. Mertcan`a 3 gün rapor verildi.

Okul müdürü, baba Yaşar Dağlı`yı arayarak oğlunu köpek ısırdığını ve hastaneye gitmesi gerektiğini söyledi. Hastaneye giden baba, oğlunun vasisinin annesi olduğunu ancak oğlu ile beraber yaşadığını ifade ederek, kimseden şikayetçi değilim dedi.

Olayı duyan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel hastaneye giderek babaya geçmiş olsun dileğini iletti.

Çocuğun vasisi anne Döndü, babanın şikayetçi olmama hakkı olmadığını öne sürerek şikayetçi olmak istedi. Önce Kaymakamlığa giden anne Döndü Kaymakam ile görüşemedi. Bafra Haber`i arayarak, "Çocuğum kaymakamın köpeği tarafından ısırıldı. Üstü kapatılmak isteniyor, adalet yerini bulsun" dedi.

Anne Döndü, tekrar karakola gitti. Karakoldaki polisler, dosyanın savcılığına intikal ettiğini söyledi. Anne Döndü, kocasının vasi olmadığını bundan dolayı da çocuğu hakkında karar veremeyeceğini söyleyerek Savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Bafra Haber`e konuşan Döndü İnce, "Çocuğum merakı yüzünden bir köpeğin saldırısına uğradı. Daha kötüsü başına gelebilirdi. Böyle saldırgan bir köpeği nasıl bahçede serbest gezdiriyorlar anlamış değilim. Bu her an herkesin başına gelebilir. Şikayetçiyim, olay kaymakamlık ile ilgili olduğu için üstünü kapatmaya, geçiştirmeye çalışıyorlar. Bu konuda kusur var. Ben şikayetçi oldum, adalete güveniyorum." dedi.

Olayla ilgili olarak kamera kayıtları olduğu öğrenildi.
Köpeklerin eski Bafra Kaymakamı Ali Katırcı zamanında konuta alındığı ve Katırcı`nın köpekleri çok sevdiği bilinmekte.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamlıktaki Kangal Köpeği Mertcan`ı Bu Hale Getirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0