GÜNDEM

Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Sona Erdi

 
 179
Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Sona Erdi - Kaymakamlık voleybol turnuvası sona erdi
Bafra Haber

 |  - Kaymakamlık voleybol turnuvası sona erdi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 88. Yılı nedeni ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen 88. Yıl Kaymakamlık Kurumlar arası Voleybol turnuvası dün Bafra Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilen final karşılaşması ile son buldu.
   Karşılaşmayı Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal Cumhuriyet Savcısı Özgür Kâtip Kaya,  Bafra Emniyet Müdürü Kemal Yayla, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan vekili Fikri Düşünsel, Bafra Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Mahmut Demirkan ve çok sayıda vatandaş topluluğu izledi.
Final maçında Bafra Lisesi ve Cumhuriyet ilköğretim okulu karşı karşıya geldi.  Müsabakayı Bafra Lisesi 3-1 kazandı.

Dört set oynan karşılaşmanın set sonuçları şöyle; birinci set Bafra Lisesi 25, Cumhuriyet ilköğretim okulu 12, İkinci set Bafra Lisesi 25, Cumhuriyet ilköğretim okulu 16, üçüncü set Bafra Lisesi 21, Cumhuriyet 25, son set ise Bafra Lisesi 25, Cumhuriyet 20 olarak turnuva son buldu.
  Karşılaşmanın son bulması ile takım oyuncularına ödül ve katılım belgeleri takdim edildi. Birincilik kupasını Bafra Lisesi takım oyuncuları Kaymakam Dınkırcı’nın elinden teslim alarak büyük sevinç yaşadılar. İkinci Olan Cumhuriyet İ.Ö.Okuluna, Bafra Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel, Üçüncü olan Bafra Meslek Yüksek Okuluna ise kupalarını Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal takdim etti. Ödül töreninin ardından turnuva son bularak takımlar bir birlerini tebrik ettiler.
    DERECEYE GİREN TAKIMLAR
1. Bafra Lisesi

2- Cumhuriyet İ.Ö.Okulu

3. Meslek Yüksek Okulu

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Sona Erdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0