ULUSAL

Bakıcısının dehşeti yaşattığı yaşlı kadının ablası konuştu

 
 416
Bakıcısının dehşeti yaşattığıyaşlı kadının ablası konuştu - Kadıköy’de Özbekistan uyruklu bakıcının, yaşlı kadına sözlü ve fiziksel şiddette bulunduğu görüntüler Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İHA’ya konuşan yaşlı kadının 87 yaşındaki ablası, “Allah onları bildiği gibi yapsın. Beni de döverler diye korkuyorum” dedi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Kadıköy’de Özbekistan uyruklu bakıcının, yaşlı kadına sözlü ve fiziksel şiddette bulunduğu görüntüler Türkiye’nin gündemine oturmuştu. İHA’ya konuşan yaşlı kadının 87 yaşındaki ablası, “Allah onları bildiği gibi yapsın. Beni de döverler diye korkuyorum” dedi.

“Beni de döverler diye korkuyorum”

Bakıcıyı hemen gönderdiklerini söyleyen yaşlı kadın, “Onlar çok yaramazlar, tutup sokakta beni de döverler. Ben korkuyorum yavrum. Ben 87 yaşımdayım. Devamlı kardeşimde kalmıyorum. Ara sıra geliyorum. Ama ona çok hakaret ettiler. Bakıcıyı internet üzerinden bir şirketten bulduklarını biliyorum. Görüntülerde de sürekli cinsel tacizde bulunuyorlardı” diye konuştu.

“Bağrışlarını duyuyorduk”

Şiddete uğrayan mağdur kadının komşusu ise, “Birkaç gün boyunca yüksek sesli bağrışlarını duyduk. Hırpalanma şeklinde. Son 1 haftadır bayağı yoğunlaştı” dedi.

Abdul Samet Kaya - Aykut Zor
 

  • BafraHaber Yorum
  • Bakıcısının dehşeti yaşattığı yaşlı kadının ablası konuştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0