GÜNDEM

Kaymakam Türkel: “onların Haklarını Asla Ödeyemeyiz”

 
 628
Kaymakam Türkel: “onlarınHaklarını Asla Ödeyemeyiz” - Samsun Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve beraberindeki heyet şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve beraberindeki heyet şehit aileleri ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Türkel ve beraberindekiler, 27 Mart 2002 tarihinde Antalya'da vatani görevini ifa ederken nöbeti esnasında arkadaşının silahının kazaen ateş alması sonucu şehit olan P. Onbaşı Coşkun Kapancı’nın ailesini Ağıllar Merkez Mahallesi'nde, Şırnak Çakır Söğüt J. Kom. Tb. Komutanlığında vatani görevini ifa ederken 02 Ağustos 1998 Tarihinde Kato Dağı'nda bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan silahlı çatışma sonucu şehit olan Fehmi Sevinç’in ailesini Obruk Mahallesi'nde ziyaret etti.
Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, "Her zaman devletimizin yanlarında olduğunu göstermek, makam odalarımızın şehit yakınları ve gazilerimizin hizmetinde olduğunu göstermek istiyoruz. Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi.
Ziyaretlere İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, İlçe Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Aydın Bulut, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Muzaffer Şahin de katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Türkel: “onların Haklarını Asla Ödeyemeyiz” içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0