GÜNDEM

Kaymakam Dınkırcı Boğulmalara Karşı Uyardı

 
 283
Kaymakam Dınkırcı Boğulmalara Karşı Uyardı - Kaymakam Dınkırcı boğulmalara karşı uyardı
Bafra Haber

 |  - Kaymakam Dınkırcı boğulmalara karşı uyardı

Geçtiğimiz günlerde Koşu köyü deniz sahilinde şişme botun devrilmesi sonucu F.Ş. nin (14) boğulmasıyla ilgili Kaymakam Bekir Dınkırcı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Kaymakam Dınkırcı Koşu Köyü muhtarı Orhan Baki’den sahilin düzeni hakkında bilgiler alarak Muhtar Baki’ye bazı önlemlerin alınması konusunda talimatlar verdi.

Kaymakam Bekir Dınkırcı yaptığı konuşmada “ Geçtiğimiz günlerde burada 14 yaşında bir çocuğumuz serinlemek üzere girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Bu bizler için ve çocuğumuzun ailesi için üzücü bir olay oldu. Ben vefat eden çocuğumuzun ailesine başsağlığı diliyorum. Sayın Valimizin talimatları çerçevesinde Haziran ayının başında tüm bölge muhtarlarımız, Belediye Başkanlarımız, ilgili kurum ve kuruluşların katılımı ile bu amaçlı bir toplantı yaptık. Bu bölgede çeken bir akıntı var, çeken akıntının olduğu bir yerde değil yüzme bilen profesyonel bir yüzücü dahi olsa kesinlikle boğulur. Bu yüzden bunun bedeli çok ağır, bu hafife alınacak bir konu değil. Bizler daha önceden muhtar arkadaşlarımızla bu konularla ilgili toplantılarımızı yaptık, burada bulunan bu uyarı levhalarını daha çok sıklaştıracağız. Biz üzerimize düşeni yapalım takdir vatandaşındır” dedi.

Kaymakam Dınkırcı köy muhtarı Baki’den uyarı levhalarının daha çok bölgelere ve levhaların daha dikkat çekilecek şeklinde büyütülmesi için de talimat verdi.

 

Hayati ARSLAN

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Dınkırcı Boğulmalara Karşı Uyardı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0