GÜNDEM

Kaymakam Boyacı`ya Veda Yemeği

 
 626
Kaymakam Boyacı`ya Veda Yemeği - İzmir`in Selçuk ilçesine atanan Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı için veda programı düzenlendi
Bafra Haber

 |  - İzmir`in Selçuk ilçesine atanan Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı için veda programı düzenlendi

Samsun’un Bafra ilçesi Kaymakamlığından, İzmir’in Selçuk ilçesine tayini çıkan Ayhan Boyacı’ya veda yemeği düzenlendi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Tertip Komitesince, İzmir Selçuk Kaymakamlık görevine atanan Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı için Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde yemek verildi.

Yemekten sonra Bafra İlçe Müftüsü tarafından Kaymakam Boyacı’nın tayin olduğu yerde ve çalışmalarında başarılı olması için dua edildi. Duadan sonra ise programa geçildi. Veda Yemeği programın sunuculuğunu Bafra Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Kurt yaptı.
Kaymakam Boyacı’nın Bafra İlçesinde görev yaptığı 3 sene boyunca yaptığı çalışmalarını gösteren Sinevizyon gösteriminin ardından konuşmalara geçildi.

Başkanı Zihni Şahin, "Kaymakamımız Ayhan Boyacı, 3 sene önce Bafra’mızda göreve başladı. Mütevazı kişiliği ile hemşerilerimizin gönlünde taht kurmuştur. İlçemize tabii ki çok önemli katkıları olmuştur. İlçemizde görevde bulunduğu süreçte olaylara ve kişilere yaklaşımı hep yapıcı olmuştur. Kaymakamımız insanları kırmamaya özen gösteren bir kişiliğe sahiptir. Yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Konuşmalardan sonra sırasıyla Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan Tüm Köy-Mahalle Muhtarları adına, Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç Kızılaya verdiği destekten dolayı, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş Bafra’da Spor’a verdiği destekten dolayı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Şube Başkanı Rahmi Şahin, Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Salih Zeki Nayır katkılarından dolayı,  Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı’ya 1’er plaket takdim ettiler.

Bafra Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Metin Genççakır’ın hediyesini Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Bekar, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Hayrettin Demirci hediyelerini sundular.
Bafra Garnizon Komutanı Per.Yb.İbrahim Dağtekin, Eşi tarafından Kaymakam Boyacı’ya hediye sunulurken, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk,eşi tarafından plaket ve hediye takdimi yapıldı.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi tarafından Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı eşi Havva Boyacı’ya  hediye takdiminin yanı sıra Atatürk Heykeli Plaketi sunumu yapıldı.

"BAFRA`DAN GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM"
“Kızılırmak’ın şehir merkezinden ikiye ayırdığı bu güzel ilçe benim hayatımda çok önemli bir yere sahip olmuştur.” diyerek konuşmasına başlayan Ayhan Boyacı “Birbirini seven barış içerisinde yaşayan bir halkı var. Ülkemizin en önemli ovalarından biri olan Bafra`dan güzel anılarla ayrılıyorum. Görevde bulunduğum 3 yıl içerisinde ilçeye ve ilçe halkına faydalı olmaya çalıştım. Belediye Başkanımız ve diğer kamu kurumları ile uyumlu bir çalışma ortamına önem gösterdik. Çalışan üreten personelin önünde köstek değil yanında destek olmaya özen gösterdim. Bafra çok değişti. Bu değişimin en yakın şahitlerinden biri olmaktan da ayrıca mutluyum. Bafra bir kültür kentidir. İlçe halkımız ve vatandaşlarımızla birlikte uyum içinde, birbirimize güç vererek bugüne kadar gelmiş olduk. Eğer taş taş üzerine koyabilmişsek, bunu hep birlikte yaptık. Burada yapılan hizmetlerin hepsi sizin içindir. Bu vesile ile sizlere ve ilçemdeki her bir vatandaşıma ayrı ayrı katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Kaymakam Boyacı’nın konuşmasında duygulanan davetlilerden bazıları ayağa kalkarak Kaymakam Boyacı’yı alkışladılar.
Yemeğe Bafra Garnizon Komutanı Per.Yb.İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çalışkan ve Köy-Mahalle Muhtarları, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jan.. Bnb. Serdal Şahin, Eski Samsun Milletvekili Berati Erdoğan,Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Bafra İlçe Emniyet Müdür Vekili Cemal Sezgün, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Banka Müdürleri, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti Başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, kamu kurum ve kuruluşlardan yöneticiler ve Bafra Kaymakamlığı çalışanları ile çok sayıda davetli  katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Boyacı`ya Veda Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0