GÜNDEM

Kaymakam Bekir Dınkırcı Uğurlandı

 
 385
Kaymakam Bekir Dınkırcı Uğurlandı - Kaymakam bekir Dınkırcı uğurlandı
Bafra Haber

 |  - Kaymakam bekir Dınkırcı uğurlandı

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Balıkesir Gönen Kaymakamlığına atanan Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı için Bafra Hükümet Konağı önünde veda töreni düzenlendi. Duygulu anların yaşandığı törende Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Tören Kıtası da hazır bulundu.

Bafra Hükümet Konağı bahçesinde yapılan törende bir veda konuşması yapan Bafra Kaymakamı Bekir Dınkırcı,`` 3 yıllık Bafra Kaymakamlığım süresince Bafra için çok şeylerin mücadelesini verdiğime ve verdiğimize inanıyorum. Çünkü ilk geldiğim günde hiçbir zaman Ben kelimesini kullanmadım. Biz varsak başarı vardır. 38 ilden büyük, ovası ile gelecek yıllarda Dünya Ülkeleri tarafından değeri bilinecek olan Bafra İlçesinden Başı Dik, Alnı Açık olarak ayrılıyorum. Bafra için el ele veren herkese minnettarım.`` dedi.

Dınkırcı, 3 yıllık yapılan çalışmaları anlattığı törende duygulu anlarda yaşanmasına neden oldu.
Bafra 75. Yıl Huzurevi Sakinleri Yaşlılar gözyaşlarını tutamadı. Bafra Muharip Gazi Derneği üyeleri ile birlikte orada idi. Toplu hatıra fotosunun çekilmesinden sonra, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, Tören Kıtası ile birlikte Kaymakam Dınkırcı`yı yolcu etti.

Veda Törenine Bafra Garnizon Komutanı Per.Yrb. Metin Özdemir, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Düşünsel, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mahir Erol, Bafra İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Mehmet Karaköse, , Bafra Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmettin Özen,  DP Bafra İlçe Başkanı Kadir Bıçakçı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Selim Türköz ve Mahalle, Köy Muhtarları, Daire Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Dernek ve Oda Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın sonunda Bafra Muharip Gaziler Dernek Başkanı Rahmi Şahin Gaziler adına bir plaket, Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun ve Ekibi ise Kaymakam Dınkırcı`ya Bafra`nın topraklarında yetiştirilen alternatif ürün bir sepet bodur elma hediye verdiler.

Abdullah Özdemir

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Bekir Dınkırcı Uğurlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0