BAFRA

Kaymakam Adanur: “önce Dışarıdaki Algıyı Değiştirmemiz Lazım

 
 533
Kaymakam Adanur: “önceDışarıdaki Algıyı Değiştirmemiz Lazım - Bafra GİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri göreve yeni atanan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’u makamında ziyaret etti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra GİAD Yönetim Kurulu ve üyeleri göreve yeni atanan Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur’u makamında ziyaret etti.

Bafra Giad YK Başkanı Güngör; “Bölgemizin değerlerine sahip çıkıp ekonomisine, istihdamına katkı sağlayacak projeler yapmaya, sorunları çözümleri ile beraber yetkililerle paylaşmaya, elimizi taşın altına koyarak bölgemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda yönetime geldiğimiz ilk günden bu yana, üyelerimiz arasında dayanışmayı ve ticari ilişkileri artırmaya, Üniversiteler ve STK’lar ile işbirliklerine, İlçemizdeki mevcut sorunlara yapıcı çözümler üretip ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile ortak hareket etmeye, Bölgemizin marka değerini ortaya çıkarmak için ticari atılımlar yapmaya, sorumluluk projeleri üretmeye, İstihdam gibi konuları ele alıp proje oluşturmaya, Tarım ve Sanayi destekleyecek faaliyetler yapmaya ve proje üretmeye, Uluslararası ilişkiler kapsamında bölgemiz açısından ekonomik ve stratejik temaslar kurmaya gayret gösteriyoruz. Ortalama bir senedir süre gelen bafrayoresellezzetler.com adresimiz ile bölgemizin yöresel ürünlerini tüm ülkemiz pazarına gönderiyor ve bilinirliğini artırıyoruz. Organik Tarım projemiz ile de bölgede organik üretimi artırmayı hedefleyerek daha sağlıklı bir yaşam ve daha sağlıklı bir ekolojik tarım amacı gütmekteyiz. Bölgemize sevdalı biz genç işadamları olarak memleketimize yatırım yapmak bizim vazifemizdir.” dedi.

Bafra Kaymakamı Sayın Ahmet Adanur İse, “Her şeyden önce İlçemiz ile ilgili dışardaki algıyı değiştirmemiz lazım. İlçemizdeki dinamikleri harekete geçirip potansiyellerini açığa çıkartmamız gerekli. Bölgemizde Turizmden tarım alanına kadar birçok değer var, özellikle dışardaki bazı algıları yenmemiz bunun için çalışmamız lazım. Elimizde Kuş cenneti gibi hem ülkemizde hem de Uluslararası arenada ilçemizin tanıtımında büyük yankı uyandıracak bir potansiyel var ve burada yapılması gereken birçok şey var. Yine ilçemizin tarım alanında ülkemize katkısı çeltik ile çok büyük. Bafra olarak pirinç isminin çok bilinirliği yok. Marka değerlerimize sahip çıkmamız ve topyekûn her kesim ile birlik olmamız gerekmektedir. Görev süremiz boyunca sizler gibi arkadaşlarla ilçemize sağlayacağımız faaliyetler için görüşeceğiz.” dedi.

Ziyarete, Bafra Genç İşadamları Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör, Başkan Yardımcısı Coşku Demircan, Soner Altunışık, Osman Engiz, Efe Eren, Hasan Yurduseven, Adnan Akkurt, Kadir Tosuner, Uğur Yavuz, Onur Akıncı, Ahmet Çelebi ve Murat Sever katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Kaymakam Adanur: “önce Dışarıdaki Algıyı Değiştirmemiz Lazım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0