Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Ana yol üzerinde, cadde üzerinde ve ara sokaklarda karda drift yaparak trafiği tehlikeye düşüren sürücülere karşı geniş çaplı uygulama gerçekleştirdi. CİMER’e yapılan şikayetler, sosyal medyada paylaşılıp tespit edilenler ve 112’ye yapılan şikayetler üzerine kamera kayıtları incelenerek son 1 ay içerisinde otomobiliyle karda drift yapan 7 sürücüye toplam 36 bin 970 TL ceza uygulandı ve otomobilleri 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Ayrıca para cezası uygulanan araç sürücülerinin ehliyetleri 60 gün el konularak, sürücü psikoteknik değerlendirme için psikiyatri uzmanına sevk edildi.

Vatandaşların güvenli, rahat ve huzur içerisinde seyahat edebilmeleri ve trafik kazalarının en az seviyeye indirilmesine yönelik denetimler, ilgili birimlerce kararlılıkla sürdürülmekledir.

Haber: Furkan Göçer