BAFRA BELEDİYESİ

Kapıkayafest 2018 Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor

 
 698
Kapıkayafest 2018 AdındanSöz Ettirmeye Devam Ediyor - Bafra Belediyesi tarafından birçok kurum desteği ile hayata geçirilen II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivaline katılım gösteren yerli yabancı birçok isim,5 gün içinde yaşadıkları anları ve doğaya hayranlıklarını ifade etmeye devam ediyor.
Bafra Belediyesi

 |  - Bafra Belediyesi tarafından birçok kurum desteği ile hayata geçirilen II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivaline katılım gösteren yerli yabancı birçok isim,5 gün içinde yaşadıkları anları ve doğaya hayranlıklarını ifade etmeye devam ediyor.

Özellikle yabancı katılımcılar sosyal medya hesaplarında o anlara ait paylaşımını sürdürüyor. 25-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festivale dünyaca ünlü profesyonel akrobatik yamaç paraşütü pilotları da katılmıştı. Festivale İtalya’dan katılan Acro Pilotu  Nıco Callıarı,sosyal medya hesaplarında Kapıkayafest ile ilgili paylaşımlarına devam ederken, Azerbaycan’ın en çok takip edilen haber sitelerinden biri olan Bakipost festivale yoğun ilgi gösterdi. II. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali ile ilgili olarak kişisel hesaplar güncelliğini korurken, festivalle ilgili açılan sosyal medya hesaplarına olan ilgi her geçen gün artıyor. Öte yandan Festivalle ilgili profesyonel bir ekip tarafından yürütülen değerlendirme verileri, Bafra Belediyesindeki ilgili birimlere teslim ediliyor. Buna göre 2017 Kapıkayafest Sosyal medya hesapları takip sayısı 2018’de % 250 arttı. Kapıkayafest 2018’de Sosyal medya hesaplarında 151 bin 500 kişiye erişim sağlandı. Yüzlerce haber ve magazin sitesi paylaşımlarında Kapıkayafest’e yer verdi. Başta bölge olmak üzere ulusal yazılı basında çok sayıda haberi yayınlandı.  TRT Başta olmak üzere Ulusal yayın yapan bir çok Tv.kanalı haber bültenlerinde Kapıkayafest’e yer verdi.
  • BafraHaber Yorum
  • Kapıkayafest 2018 Adından Söz Ettirmeye Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0