GÜNDEM

Kapaklıeşme 2. Yayla Şenlikleri... Trabzonlular Yardımlaşma, Dayanışma Ve Kültür Derneği Tarafından Gerçekleştirilen Şenliğe Katılanlar Doyasıya Eğlendi Şenlik Sonunda Vatandaşlar, En Çok Yolların Bakım Ve Onarımının Yapılmasına Sevindi

 
 489
Kapaklıeşme 2. Yayla Şenlikleri... Trabzonlular Yardımlaşma, Dayanışma Ve Kültür Derneği Tarafından Gerçekleştirilen ŞenliğeKatılanlar Doyasıya Eğlendi Şenlik Sonunda Vatandaşlar, En Çok Yolların Bakım Ve Onarımının Yapılmasına Sevindi - Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde, Trabzonlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Kapaklıeşme 2. Yayla Şenlikleri yapıldı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nde, Trabzonlular Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen Kapaklıeşme 2. Yayla Şenlikleri yapıldı.

Huzur ve neşe içinde geçen şenliklere İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Belediye Başkanı Suat Binici, Samsun Köy Hizmetleri İl Müdürü Adnan Yavuz, Çorum Bağ-kur İl Müdürü Özkan Avcı, Tekel Çorum Başmüdürü Hikmet Erzincan, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şenliklerin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Ali Şener, bu şenliklerin ilçeye sosyal, ekonomik ve kültürel yönden büyük katkı sağladığını, huzurlu bir şenlik için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.
İlçe kaymakamı Şevket Cinbir, şenliklerin mutlu başlayıp, mutlu bitmesi için gereken önlemlerin alındığını, bu tür şenliklerin ilçenin tanıtımına katkıda bulunduğunu, halkı birbirine kaynaştırdığını söyledi.

ARİF ŞAHİN, 13.250 MİLYAR LİRA VEREREK AĞA OLDU
Şenliklerin ilk gününde güreşler yapılarak güreş ağası seçildi. Ağalık yarışı güreşlerden daha heyecanlı geçti. Ağalık yarışını küçük yaşlardan beri ağa olmayı hayal ettiğini söyleyen 25 yaşındaki Arif Şahin, 13 milyar 250 milyon vererek kazandı.
Yapılan güreşler sonunda 4 yaşında 14 kilogram ağırlığındaki pehlivan Şamil Kandemir'e rakip bulunamadı ve manevi şampiyon ilan edildi. Baş pehlivanlığı ise Haşim Sancak aldı.
Senliklerin 2. günü daha hareketli geçti.
"Karadenizli Pala" olarak bilinen Ali Kemal Küçük ve Bafra TV Kadırga Uşakları Program Yapımcıları Hikmet Cure ve Adem Kodalak, çalıp söyledikleri hareketli havalarla herkesi coşturdu.
Şenlikler, halk oyunları gösterileri ve ses yarışmaları ile sona erdi.
Yayla Şenliği sonunda vatandaşlar, en çok yolların bakım ve onarımının yapılmasına sevindi.

Haber Kaynağı

Bu haber abonesi olduğumuz iha.com.tr'den üretilmiş ve sistemimize otomatik olarak eklenmiştir.

  • BafraHaber Yorum
  • Kapaklıeşme 2. Yayla Şenlikleri... Trabzonlular Yardımlaşma, Dayanışma Ve Kültür Derneği Tarafından Gerçekleştirilen Şenliğe Katılanlar Doyasıya Eğlendi Şenlik Sonunda Vatandaşlar, En Çok Yolların Bakım Ve Onarımının Yapılmasına Sevindi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0