BAFRA

Kaldırıma Park Eden Kamyoncu Anneye Zor Anlar Yaşattı!

 
 3073
Kaldırıma Park Eden KamyoncuAnneye Zor Anlar Yaşattı! - Samsun-Sinop karayolunda, Karayolları kavşağı Bafra istikametinde vatandaşların tepkisini çeken bir olay yaşandı. Zaten dar olan kaldırımı işgal eden bir kamyon yüzünden çocuk arabasıyla yürüyen bir anne büyük zorluk yaşadı.
Bafra Haber

 |  - Samsun-Sinop karayolunda, Karayolları kavşağı Bafra istikametinde vatandaşların tepkisini çeken bir olay yaşandı. Zaten dar olan kaldırımı işgal eden bir kamyon yüzünden çocuk arabasıyla yürüyen bir anne büyük zorluk yaşadı.

Anne, “Kaldırıma park eden kamyon yüzünden bebek arabasıyla geçemedim. Yol anayol olduğu için çıkmaya cesaret edemedim, geri dönmek zorunda kaldım. Karşıya geçmek için ne yaya geçidi var ne de asansörlü üst geçit. Bu durumda bebekle ben bu kadar zorlanıyorsam engelli vatandaşlar ne yapsın?” sözleriyle isyan etti.

Vatandaşların can güvenliği hiçe sayılarak kaldırımların işgal edilmesi kabul edilemez bir durum. Yetkililerin, anayol üzerindeki bu sorumsuzluklara göz yumması ise ayrı bir skandal olarak görülüyor. İnsan hayatının hiçe sayıldığı bu tablo, “Bu şehirde yayaların hiç mi değeri yok?” sorusunu gündeme getiriyor.


  • BafraHaber Yorum
  • Kaldırıma Park Eden Kamyoncu Anneye Zor Anlar Yaşattı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 7
User defaultYorum Id: 245092
30 Ağustos 2025
02:41
  • Yorum Id: 245092
  • 30 Ağustos 2025
  • 02:41

Virgülün önemi. park eden kamyoncu anne ne demek

User defaultYorum Id: 244993
26 Ağustos 2025
03:39
  • Yorum Id: 244993
  • 26 Ağustos 2025
  • 03:39

Bafra haber tamam haklısında suyu çıktı artık bırakın yol ara kaldırım haberi yapmayı illede yapıcam derseniz gidin trafik polisi olun lütfen doğru kaliteli haberler yapın

Cevap
  • Yorum Id: 245071
  • 28 Ağustos 2025
  • 16:18

Kamyon şoförü sensin kesin kardeşşş...

User defaultYorum Id: 245061
27 Ağustos 2025
22:02
  • Yorum Id: 245061
  • 27 Ağustos 2025
  • 22:02

Bugün yaşlı annem kaldırımdan yere inmek zorunda kaldı. ismet inönü ilkokulun karşındaki akdag suçunun içine doğru adam mercedes arabasının bagaj kısmını suçu dükkanının içine doğru sokmuş, yola indi, biraz sonra diyaliz olan yerde gine arabalar park yapıyor, çok büyük sorun yaşlı kadın yine yola indi bu duyarsızlara kim dur diyecek, beddua etmiyorum allah bildiği gibi yapsın kul hakkına girerse de haram olsun, bafrayi yönetenler üç maymunu oynayan devam edin

Daha Fazla Yorum