ULUSAL

Bursa'da şafak vakti 600 polisle dev uyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı var

 
 422
Bursa'da şafak vakti 600 polisle devuyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı var - Bursa'nın Karacabey ilçesinde şafak vakti koç başlarıyla kırılan kapıların ardından baskın yapılan evler didik aranırken çok sayıda kişi gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına rağmen polisten kaçamadılar.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Bursa'nın Karacabey ilçesinde şafak vakti koç başlarıyla kırılan kapıların ardından baskın yapılan evler didik aranırken çok sayıda kişi gözaltına alındı. Güvenlik kamerasına rağmen polisten kaçamadılar.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bursa merkezli Karacabey, Balıkesir, Tekirdağ, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Yunus Timleri, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı toplamda 600 ekip ve Narkotik detektör köpeği yer aldı.
Özel Harekat ekiplerinin koç başıyla kırılan kapıların ardından çok sayıda kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise yüklü miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Narkotik Şube Müdürlüğüne götürülürken operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Hakan Gönül - Ali Kamur
 

  • BafraHaber Yorum
  • Bursa'da şafak vakti 600 polisle dev uyuşturucu operasyonu çok sayıda gözaltı var içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0