SAMSUN

Samsunspor’a derbi öncesi baklava dopingi

   |   
 498
Samsunspor’a derbi öncesi baklava dopingi
 - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, liderlik mücadelesi vereceği Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor’a baklava ikramıyla destek verdi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, liderlik mücadelesi vereceği Giresunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor’a baklava ikramıyla destek verdi.

Samsunspor yarın yapılacak önemli maça Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan 5’e 2 top kapma ve şut çalışmasıyla son hazırlığını yaptı. Yapılan antrenmana, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nihat Soğuk, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ziyarette bulunarak takıma çıkacağı önemli maç öncesi destek verdi.
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, şampiyonluk yolunda kritik bir maça çıkacak olan Samsunspor’un teknik heyet ve futbolcularına başarılar diledi. Takıma baklava ikram etti. Desteklerini ileten Başkan Demir, "Her zaman yanınızdayız. Yarınki maç önemli. Size inanıyor ve güveniyoruz" dedi.
Teknik Direktör Sağlam da, "Bu ziyaretiniz çok değerli. Her zaman yanımızda olduğunuzu hissettiriyorsunuz" diyerek yapılan ziyaret için teşekkür etti.
  • BafraHaber Yorum
  • Samsunspor’a derbi öncesi baklava dopingi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0