SAMSUN

Jandarmadan çiftçilere uyarı

   |   
 317
Jandarmadan çiftçilere uyarı
 - Samsun İl Jandarma Trafik Komutanlığı 1 Şubat 2021 tarihine kadar tarım araçlarındaki eksikliklerini tamamlamayan ve trafik kurallarına uymayan sürücüler hakkında jandarma trafik timlerince gerekli yasal işlemlerin yapılacağı duyuruldu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun İl Jandarma Trafik Komutanlığı 1 Şubat 2021 tarihine kadar tarım araçlarındaki eksikliklerini tamamlamayan ve trafik kurallarına uymayan sürücüler hakkında jandarma trafik timlerince gerekli yasal işlemlerin yapılacağı duyuruldu.

Samsun Jandarma Trafik Tim Komutanı Jandarma Astsubay kıdemli Üstçavuş Anıl Gökçe, 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuşu ziyaret ederek konu hakkında bilgilendirme yaptı. Gökçe, ”Samsun İl Jandarma trafik tim komutanlığı tarafından 1 Şubat 2021 tarihine kadar tarım araçlarındaki eksikliklerini tamamlamayan ve trafik kurallarına uymayan sürücüler hakkında jandarma trafik timleri yasal işlemin başlayacağını belirtti.
Yapılan bilgilendirenin ardından 19 Mayıs Ziraat Odası Başkanı Bayram Konuş da çiftçilerin uyarılara uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Jandarmadan çiftçilere uyarı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0