SAMSUN

Vakıflar Haftası’nın bu seneki teması: Şefkat ve Merhamet

   |   
 417
Vakıflar Haftası’nın bu senekiteması: Şefkat ve Merhamet - Her yıl Türkiye’de 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Vakıflar Haftası", pandemiden dolayı bu sene de  sosyal medya ve iletişim araçlarıyla kutlanacak.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Her yıl Türkiye’de 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Vakıflar Haftası", pandemiden dolayı bu sene de sosyal medya ve iletişim araçlarıyla kutlanacak.

Samsun Vakıflar Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk, 10-16 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Vakıflar Haftası” nedeniyle bir açıklama yaptı. Geçen yıl olduğu gibi Vakıflar Haftası’nın bu sene de sanal ortamda kutlanacağını belirten Bölge Müdürü Ali Erkan Öztürk, "Vakıflar Haftamızı pandemiden dolayı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal medya ve iletişim araçları vasıtasıyla kutlayacağız. Bu yıl ki vakıf haftamızın teması ’Şefkat ve Merhamet’ üzerine olacak. Şefkati ve merhameti hayat düsturu edinmiş karşılık beklemeden iyilik ve hayır yapmada birbiri ile yarış içinde olan ve bu gelenek ve kültürü bizlere miras bırakan ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Ecdadımızdan bizlere miras kalan vakıf kültür mirasını yaşamak ve yaşatmak, bu mirası gelecek nesillere bırakmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Vakıflar Haftası’nın bu seneki teması: Şefkat ve Merhamet içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0