BAFRA

İyi Parti’den Yerel Marketlere Ve Bakkalları Destekliyoruz Etkinliği

 
 4143
İyi Parti’den Yerel MarketlereVe Bakkalları Destekliyoruz Etkinliği - İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yerel Marketlere Ve Bakkalları Destekliyoruz” etkinliği Mevlana Mahallesindeki yeni açılan bir markette gerçekleşti.
Bafra Haber

 | Bafra haber - İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yerel Marketlere Ve Bakkalları Destekliyoruz” etkinliği Mevlana Mahallesindeki yeni açılan bir markette gerçekleşti.

Etkinliği düzenleyen İYİ Parti Bafra İlçe teşkilatı yerel market ve bakkallara destek amaçlı program düzenledi. İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi;

Biliyorsunuz ki ülkemiz ekonomik ve pandemi burhanından geçiyor tabii burada genel anlamda marketlerimiz, kahvecilerimiz, berberlerimiz ve bununla beraber olarak çay ocaklarımız, lokantalarımız büyük bir sıkıntı içinde. Ülkemiz bu ekonomik burhanından kurtulması adına bu zamana kadar hükümetin yaptığı politikaları doğrultusunda büyük bir zafiyete uğradık. Bütçemiz son cumhurbaşkanı hükümet sisteminden sonra yapılan politikalar doğrultusunda 130 milyar dolar eksiye ve Hazinemiz ise 44 milyar dolar eksiye geçti ve biliyorsunuz ki bu ekonominin kötü olmasından dolayı da yaşadığımız pandemi sürecinde bu esnafımıza destek olmadı. Bizler de Bafralı olarak Bafra’da yerel marketlerimizin bir şekilde sahiplenilmesi adına bir program düzenledik. Biliyorsunuz ki Bafra’da 24 tane A-101, 19 tane BİM, 11 tane ŞOK, 1 tane Migros ve son olarak da 1 tane de CarrefourSA var bu 56 tane market Bafra’da her gün yaklaşık 300 bin TL gibi bir rakamı alıp dışarıya götürüyor. Yani bu 300 bin TL'lik rakam Bafra’da olmuş olsa tabii ki bu bakkallar marketlerden alışveriş yapılmış olsa Bafralı esnafına dağılacak ve Bafra'da bir şekilde kalacak bu para Bu anlamda Bafra’ya sahip çıkmak için böyle bir program yaptık. Bu ekonomik ve pandemi sürecinde bir şekilde halkımıza duyarlı hale getirme adına basın mensupların aracılığıyla halkımıza da seslenmek istiyoruz. Diyoruz ki Bafra’daki yerel marketlerimize ve bakkallarımıza sahip çıkalım.

Programa katılan İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy yaptığı açıklamada ise şunları dile getirdi;

Yerel marketlerimiz ve bakkallarımıza sahip çıkmamız lazım pandemi sürecini yaşıyoruz kahvecimiz, kantincimiz, lokantacımız yani esnafımız zor durumda yerele sahip çıkmazsak yarın gideceğimiz yer olmaz. A101'e bugün gidersiniz BİM'e bugün gidersiniz ve ya nakit ile alışveriş yaparsınız ya da kredi kartı ile. Ama mahalle bakkalı mahalle marketi yani yerel esnafımıza ay sonuna kadar bekler misin dediğin zaman her zaman bekler bu kültürümüzü kaybetmemiz lazım böyle bir duyarlı çalışmadan dolayı ben bunun devamını da bekliyorum. İlçe başkanı nezdinde yerel esnafımıza sahip çıkmamız lazım katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.

Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı programdaki konuşmalarını şöyle dile getirdi;

İyi Parti ve iyi Parti yönetim kurulu arkadaşlara buraya gelerek ve hiçbir zaman yapılmamış programı başarmış bulunmaktalar kendilerine bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum aynı zamanda gördüğünüz kadarıyla bayramlarda seyranlarda hep büyük marketlerde alışveriş yapılıyordu. Bütün sivil toplum örgütlerine sesleniyorum bakkal bizim bakkalımız market bizim marketimiz sahip çıkmazsak onlar ile birlikte bizde yok olacağız. Ayrıca fakir fukaraya dağıtılacak büyük erzak yardımlarını da esnafımızdan almalarını tavsiye ediyoruz.

Programa İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, İyi Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İyi Parti Bafra Belediyesi Meclis Üyesi Recep Mutlu, Av. Hüseyin Acar Av. İsmail Acar, Zafer Bektaş, parti üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.

Haber: Furkan Göçer

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İyi Parti’den Yerel Marketlere Ve Bakkalları Destekliyoruz Etkinliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 14
User defaultYorum Id: 111280
26 Ocak 2021
00:17
  • Yorum Id: 111280
  • 26 Ocak 2021
  • 00:17

Mahalle bakkallarınamı acıyorsunuz, iktidar partisinin mahalle temsilcisi en az 5 mahallede bakkal.

User defaultYorum Id: 110939
19 Ocak 2021
18:21
  • Yorum Id: 110939
  • 19 Ocak 2021
  • 18:21

Aziz bey geç kalmış sadece görüntü olarak orda marketler acılına kadar nerdeydi. hangi bakkala gidip ne yapaalım sıkıntınız varmıı diye sormuş acaba niye orda secimde yok belkide erken secim yapar

User defaultYorum Id: 110848
18 Ocak 2021
16:49
  • Yorum Id: 110848
  • 18 Ocak 2021
  • 16:49

Baķkallar odası aziz düğüncü ali kaveci kani nin bulunduğu yerden kimseye hayır gelmez

Daha Fazla Yorum