BAFRA

İyi Parti’de İşler İyi Değil! Eski Başkan Ve Arkadaşları Kazan Kaldırdı!

 
 3296
İyi Parti’de İşler İyi Değil!Eski Başkan Ve Arkadaşları Kazan Kaldırdı! - İYİ Parti kurucu Başkanı Zafer Bektaş ve yaklaşık 100 partili bir araya geldi ve “Beni, ekip arkadaşlarımı, sizleri kimse yok sayamaz, yok sayan yok hükmünde kalır.” diyerek adeta ültimatom verdi. 
Bafra Haber

 |  - İYİ Parti kurucu Başkanı Zafer Bektaş ve yaklaşık 100 partili bir araya geldi ve “Beni, ekip arkadaşlarımı, sizleri kimse yok sayamaz, yok sayan yok hükmünde kalır.” diyerek adeta ültimatom verdi. 

Yüksek Seçim Kuruluna aday listelerinin verilmesine 2 gün kala İYİ Parti’de huzursuzluk had safhaya vardı. 

Parti yönetiminin kararlarından rahatsız olduğunu ifade eden ve çoğunluğu kurucu İYİ Parti ilçe Başkanı Zafer Bektaş ve arkadaşlarından oluşan yaklaşık 100 kişilik İYİ Parti’li 18 Şubat Pazar akşamı Bafra Öğretmenevinde bir araya geldi. 

Eski ilçe Başkanı Zafer Bektaş, eski İYİ Parti Meclis üyesi Önder Fatih Şenol, Meclis üyesi İsmail Bekar, İYİ Parti ilçe Başkan adayı Ali Alptekin gibi İYİ Parti’nin önde gelen isimlerinin de yer aldığı yemekli toplantıda Zafer Bektaş, mevcut yönetime yönelik ağır ithamlarda bulundu.

Davetlilere seslenen Zafer Bektaş yönetime şu sözlerle gözdağı verdi:

Çok değerli misafirlerimiz ve dava arkadaşlarım; 

Nihayetinde beklediğimiz süreç geldi kapımıza dayandı. Şimdi Belediye başkanını seçme zamanı, sahaya inip gümbür gümbür çalışma zamanı.

Siz çok değerli dava arkadaşlarımla bazı konuları paylaşmak istiyorum.

Süreci en iyi şekilde değerlendirmek ve sahalara inmek için heyecanımız vardı. Ancak, ne yazık ki; kuruluşunda beri var olan, veya sonradan partiye katılan çok kıymetli arkadaşlarımızı yok sayan bir yönetim var. 

İYİ PARTİ’liyim diyen hiç kimseyi yok saymak kimsenin haddine değil. Kızgınım ama küskün değilim. 

Yönetim parçalanmış, yarısı istifa etmiş yarısı meclis üyeliklerine müracaat etmiş, teşkilat diye bir şey kalmamış. 

Görünen o ki çok kötü yönetilen seçim sürecinde, kulağıma gelen duyumlar hiç hoş değil. Kibir, ranta dönüşmüş, meclis üyelikleri, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklar, haksız ithamlar, şahsi hırslar İYİ Parti’nin menfaatlerinin önüne geçmiş. 

Geçen dönemde bizimle birlikte başkan adayı, milletvekili adayları, bize güç veren çok değerli partililerimizi bu davranışlarınızdan dolayı uzaklaştırdınız. Az olsun benim olsun mantığını öne çıkardınız. Her yerde siz olamazsınız. Hak ettiğimiz yerde biz de olacağız.

Adayımız her ne kadar Bafra’nın öz evladı kurt bir siyasetçi olsa da uzun zamandır ŞEHİR dışında. Parti değerlerini anlaması uzun zaman alır. Buna vaktimiz yok.

Ama biz hakimiz, çözüm noktasında yardıma hazırız. Şahsım için hiçbir şey istemiyorum amacım partimin menfaatleri savunmak. 

Şu andan itibaren gelin, boş işlerle değil umut vaad eden işlerle uğraşalım, hatalarımızı düzeltelim, kayıplarımızı toplayalım.

Ben geçmişteki her şeyi unuttum siz de unutun, kucaklaşalım, el verin el verelim, siz yürüyün biz koşalım. Partimizi iktidar yapalım belediyeyi kazanalım. 

İyi PARTİ çatısı altında toplanalım. Teşkilatımıza herkes lazım, gaflet uykusundan uyanın. sallamak gerekirse sallayacağız bağırmak gerekirse bağıracağız.

Bu partinin Kurucu başkan olarak beni ekip arkadaşlarımı sizleri kimse yok sayamaz, yok sayan yok hükmünde kalır. Sessizliğimizi görmediniz sesimizi duyacaksınız. 

İLK GÜNKÜ HEYECANLA HER ŞEY İYİ OLACAK BAFRA İYİ OLACAK

Hepinize Teşekkür ediyor saygılar sunuyorum

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İyi Parti’de İşler İyi Değil! Eski Başkan Ve Arkadaşları Kazan Kaldırdı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 44
User defaultYorum Id: 207223
24 Şubat 2024
22:48
  • Yorum Id: 207223
  • 24 Şubat 2024
  • 22:48

Ben şunu gördüm bafra da muhalefetten bı cacık olmaz hamit beye hayırlı olsun rakipsiz bir seçim olacak gibi..

User defaultYorum Id: 207184
24 Şubat 2024
10:27
  • Yorum Id: 207184
  • 24 Şubat 2024
  • 10:27

Kani kafayı uzatmış ekürisi ali nerde

User defaultYorum Id: 206976
22 Şubat 2024
12:06
  • Yorum Id: 206976
  • 22 Şubat 2024
  • 12:06

Yok sayanı yok sayın şükrü beyi destekleyin zafere güvenilmez velakin resim karesinde ağır toplar var

Daha Fazla Yorum