BAFRA

İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığına Aydoğan Yılmaz Seçildi

 
 836
İyi Parti Bafra İlçeBaşkanlığına Aydoğan Yılmaz Seçildi - İYİ Parti Bafra 2. olağan kongresine tek aday olarak giren mevcut Başkan Aydoğan Yılmaz, 153 delegenin oyu ile Başkan seçildi. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - İYİ Parti Bafra 2. olağan kongresine tek aday olarak giren mevcut Başkan Aydoğan Yılmaz, 153 delegenin oyu ile Başkan seçildi. 

Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye misafir olarak İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Rızvan Aksoy, üyeler ve partililer katıldı.

Aydoğan Yılmaz açıklamasında şunları söyledi,

Kahramanlıklarının yanında, hüzünlerle de dolu şanlı tarihimizin yüreklerimizi acıtan yeni bir sayfasıyla karşı karşıyayız.

Türk silahlı kuvvetlerimizin Suriye'de uğradığı alçak saldırı sonucu aramızdan ayrılan 39 kahraman askerimizin şehit edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Bugün bu salonda genç yaşta, haince şehit edilen, her birinin geçmişinde acılarla dolu hayat hikayesi olan vatan evlatlarımızın manevi huzurundayız. Fotoğraflarıyla salonumuzu şereflendiren yiğitlerimizin gözlerinin önündeyiz. Bizler onların yüzlerine bakamazken, kahramanlarımızı cennet yolculuğuna çıkaran, bu şartları sağlayanları, tarih affetmeyecek diyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gururunu duyduğum ve atanmış bir İlçe Başkanı olarak görev yaptığım, 1 yıllık süreden sonra karşınızda tekrar aday olarak bulunmanın onurunu yaşıyorum. Gönül verdiğimiz, genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER önderliğindeki İYİLİK hareketinin ilk tohumlarının bir tanesini de Bafra'da attık. Samsunlu arkadaşlarımızla bu davaya öncülük ettik. Bu uğurda şehit verdik, gazi verdik. Her türlü medya baskısından, mahalle baskısından yılmadık usanmadık! Bafra'da partimiz kurduk. Her türlü zor şartlara ve baskıya rağmen, genel Seçimlerde yüzde 15 lik bir oy aldık. 31 Mart yerel Seçimleri öncesi bu bayrağı, dava arkadaşlarımızdan  devraldık. Yerel Seçimler öncesi, görev verilirken, bize sunulan şartlar, her ne olursa olsun, çok kısa bir zamanda Partimizi seçimlere sokarak, Belediye Başkan adayımız, Meclis üyesi adayı arkadaşlarımız ve Yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber bu bayrağı daha yukarı taşımak için, çalmadık kapı, girmedik sokak, uğramadık köy bırakmadık. Partimizin ismine yakışır şekilde Temiz Siyasetin öncüsü olduk. Kutuplaşmış siyasetin malzemesi olmadık.  Seçimlerden başımız dik bir şekilde ayrıldık. Seçim bitti diye oturmadik, hemen sonrası 21 mahalle muhtarımızı ziyaret ettik. Mahallelerimizin sorunları ile ilgili istişareler yaptık.Köylerimize gidip vatandaşlarımızın sorunları ile ilgilendik. Sivil Toplum Örgütlerine partimizin ilkelerini ve misyonunu anlattık. iktidar Partisinin yanlış politikalarını uyarıcı ve yol gösterici bir şekilde muhalefet yapıp basında yer almasını sağladık. Partimizin Bafra'da alternatif iktidar partisi olma adına, var gücümüzle çalıştık. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyor, takdiri siz kıymetli delegelerimize bırakıyorum. Bundan sonraki süreçte, yarından itibaren göreve geldiğimizde, partimizin ilkelerinden olan, Türk tarihinin ve kültürünün, geçmişten günümüze taşınmış

değerleri ile bu değerleri temsil eden, Yunus Emre, Hacı Bektaşi Veli ve Mevlana'nın felsefesini günümüze taşıyıp, Türk Milletinin ülkesi ve Devleti ile bölünmez bütünlüğünü korumayı, Ulu Önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere sunduğu ilke ve inkılaplarını, esas almayı rehber edinip, Bafra'da İyi Parti'yi Yerelde ve genelde iktidar yapmak için, var gücümüzle çalışacağımıza, siz değerli İyi partililerin huzurunda SÖZ VERİYORUM! Sözlerimi bitirirken, hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini, gözünün nuruyla birleştiren, küçücük yüreğine koskoca sevgiler sığdıran, güçsüz bedenlerin, güçlü kahramanları KADINLARIMIZIN 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlar, Kongremize

teşriflerinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına sizlere teşekkür eder, saygılar sunarım dedi.

Kongre saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunması ile başladı.

Divan Başkanlığına İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, Divan üyeliğine Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Filiz Karabaş, Atakum  Belediye Meclis Üyesi Özlem Danışman, Alaçam İYİ Parti Üyesi Raziye Kök seçildi.

Konuşmaların ardından gerçekleşen seçimde Aydoğan Yılmaz ve Yönetimi 362 delegeden, seçime katılan 200 delegenin geçerli 157 oyu ile başkan seçildi. 

Aydoğan Yılmaz’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşmakta: Abdullah Bülbül,  dem Demir, Mehmet Gök, Cem Dere, Cemal Odabaş, Cemile Çalışkan, Dila Aygün, Engin Bayraktar, Esra Kurnaz, Eyüp Yazıcı, Fatih Davran, Fatih Teber, Fevzi Yılmaz, Hikmet Balakçı, Hasan Şişik, Hatice İşler, Hatice Tören, İlker Hatipoğlu,  İsmail Acar, Kamil Baş, Mahir Şener,  Metehan Kuru,  Mustafa Başar, Mustafa Özkan, Orkun Başar,  Osman Kiraz,  Osman Süzen, Ramiz Çatan, Ufuk Ertekin, Varol Taşdemir, Yıldız Uzan Baş, Zühtü Kurt 


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığına Aydoğan Yılmaz Seçildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0