ULUSAL

Erdoğan: Gençler, Evliliğe Karşı Durmak Yok, Siz Bu Lgbt'cilere Bakmayın!

 
 2326
Erdoğan: Gençler, Evliliğe Karşı DurmakYok, Siz Bu Lgbt'cilere Bakmayın! - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençler, evliliğe karşı durmak yok, siz bu LGBT'cilere bakmayın, Cumhur İttifakı kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor" dedi.
Bafra Haber

 |  - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gençler, evliliğe karşı durmak yok, siz bu LGBT'cilere bakmayın, Cumhur İttifakı kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor" dedi.

Erdoğan, Bursa Gemlik'teki Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü'nün Temel Atma Töreni'ne Togg aracı ile geldi.

Erdoğan Bursa Gemlik'te yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Gençler, evliliğe karşı durmak yok, siz bu LGBT'cilere bakmayın"

Gençler, evliliğe karşı durmak yok. Siz bu LGBT'cilere bakmayın. Bu CHP LGBT'ci, İYİ parti LGBT'ci, HDP LGBT'ci. Cumhur İttifakı kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor.  Her haneden en az bir kişinin işe girmesini sağlayacağız. Yeni projeler üzerinde çalışırken çarşı pazardaki durumu da unutmuyoruz. Enflasyonu tek haneye indirmekte kararlıyız. Üretim maliyetleri ile ilgisi olmayan, aşırı fiyat artışlarının gerisindeki açgözlülerden hesap soracağız.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Erdoğan: Gençler, Evliliğe Karşı Durmak Yok, Siz Bu Lgbt'cilere Bakmayın! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 25
User defaultYorum Id: 177815
12 Mayıs 2023
07:29
  • Yorum Id: 177815
  • 12 Mayıs 2023
  • 07:29

Yeter artık, suriyeli lere verdiğiniz değeri kendi vatandaşınıza vermediniz, biz avrupanın çöplüğü değiliz, sınırlarımız ne kadar güvenli eli kolunu sallayan burda, sizin sözünüz bitmiştir

User defaultYorum Id: 177275
04 Mayıs 2023
19:30
  • Yorum Id: 177275
  • 04 Mayıs 2023
  • 19:30

Muhalifleri lgbt'ci diye suçluyorsunuz ama ülkeyi 20 yıl lgbt'ler yönetseydi basın özgürlüğünde 180 içinde 165.ci olmazdık hatta 65.ci değl en ay 25.ci olurdu basınımız insanlarımız özgür ve bilinçli olurdu demokrasimiz çok gelişmiş olurdu. demokrasinin gelişmişlik açısında 167 ülke arasında 103.cü ülke değil 33.cü hatta 23 ülke olurdu. demokrasiyi araç olarak görenler değil amaç olarak görerek çağdaş partiler tarafından yönetilirdik. partilerde krallık değil üyelerin söz sahibi olduğu parti içi demokrasisi gelişmiş partiler olurdu. vekiller tepeden değil tabandan ön secimle seçilirdi. insanca hakça düzen ve yönetim olurdu. atatürk ilkelerini sözde kavrayanlar değil özde kavrayarak gerçek halkçılık, devletçilik olurdu. özerkliğe dayalı devlet sektörü, halk sektörü kurulup ekonomi gelişerek iktisadi demokrasi uygulanırdı. devlet ve halk sektörlerine zarar verecek özel sektörün kobi'lerden büyük olan işletmeler, bankalar, madenler kamulaşarak liberalizmden de sosyalizmden de 40 kat üstün sosyal iktisadi düzen olurdu. insanları sadakaya muhtaç cahil insanlar yöneterek oteriterliğe dayalı sadaka demokrasisi olmazdı. 2016 yılından beri kışın yaz saati uygulanıyor. öğrenciler memular tüm çalışanlar zorluk çekip eğitim geriliyor. çalışanların iş verimliliği azalıyor. yorgun argın uygusuz düşerek ülke sorunları ile ilgilenemeyip bilinçlenemiyor iktidar bu sayede referandumu seçimleri kazanabiliyor. şayet bu ülkeyi ayılar yönetseydi kışın yaz saati uygulamazdı. çocuklar çalışanlar zorluk çekmezdi babalar, dedeler küfür etmezdi. lgbt'ler yönetseydi asla kışın yaz saati uygulamazdı çünkü hiç biri bilim dışı davranmazdı. yobazlık bağnazlık, kattarlık yapmazdı. tarikat yurtlarında hocalar çocuklara tecavüz ediyorlar hocaların pisliğine bakmıyorlar lgbt.lileri dışlayıp hor görüyorlar. vatandaş karısını, kızını tarikat hocalarına sakın teslim etmesin eğitimli aydın lgbt'lilere teslim etsin zarar gelmez hocalar tecavüz eder ama aydın eğitimli lgbt'liler asla tecavüz etmez. saten lgbt'lileri çoğunluğu yoz yobaz cahil değildir, aydın ve eğitimli insanlardır.

User defaultYorum Id: 177265
04 Mayıs 2023
13:27
  • Yorum Id: 177265
  • 04 Mayıs 2023
  • 13:27

Birileri tarikat yurtlarında erkek çocuklarına bile nasıl tecavüz edildiğini unutup muhalifleri lgbtci diye suçlamalarda bulunuyor. cinsel eğilimler lgbt hayat tarzı insanın kendi özel yaşamıdır. hiç kimseye laf düşmez kimse boş konuşmasın. cinsel yaşam tarzlarını siyasete karıştırmasın. nice ateistler ve lgbtliler var ama çok dürüstler merhametliler ve vicdanlılar. örneğin zeki müren dürüst geçinen siyatçilerden bin kat daha dürüst vicdanlı merhametli ve insan gibi insandır. subaylar generaller 15 temmuzda darbe girişiminde bulnuyor. gariban hemşireler öğretmenler görevden atılıp tutuklanıyor. sanki bu memurlar kaleminen şırıngaynan mı darbe yapıyor. 15-20 yıl insanca görev yapıp millete hizmet edenler bir gecede mi terörist oluyor. iktidar yanlısı siyasal dinicilerin fetöcülerde ne üstünlüğü var ikisinin de hedefi aynı yolu ayrı gavurun rızkı ile bile oynanmaz ama ama vicdanı olmayan merhametsizler fetöcü diye görev yapan gariban memurları hayatıyla çocuklarını rızkı ile oynadılar. ülkeyi ayılar yönetseydi bu kadar haksızlık yapmazlardı darbeye karşıysanız darbe yapmaya kalkan generallerle subaylarla uğraşın. bu haksızlığa lgbtliler deistler ateistler çok üzüldü. bu ülkeyi ateistler, deistler ve lgbtliler yönetseydi 190 defa ihale kanunu değiştirmezdi. yakınlarına çevresine haksız kazanç sağlamazdı daha daha dürüst ihale yapıp memleketin varlıklarını soydurmazdı. öyle haçça giderek namaz kılarak insanları kandırarak dürüstlük, insanlık olmuyor. ister lgbtli ol ister ateist deist ol ama önce insan ol haksızlık yaptırma milleti malını çıkar çevrelerine peşkeş çektirme. sizin hacılığınızdan namazınızdan bize ne hacılığı, namazı yolsuzluk yaptırmak için daha iyi silah ve maske olarak kullanıyorsunuz.

Daha Fazla Yorum