BAFRA

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

 
 680
Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı - Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 

Sözlerine, “Yaklaşık 5 aydır tüm dünyayı etkisi altına alan salgın sürecinden dolayı tüm insanlık zorlu bir sınavdan geçmektedir. Bu bayramda da maske mesafe temizlik hassasiyetine riayet etmemiz gerekmektedir.” diyerek başlayan Başkan İbrahim Semiz şunları söyledi: 

“Hicretin ikinci yılından itibaren Hz. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) her yıl hem kurban kesmiş ve hem de gücü yetenlerden kesmelerini istemiştir. Gücü yetenler için kurban, ihmal edilmemesi gereken bir ibadettir. Kurban Bayramı’nın, mübarek Cuma gününe denk gelmesi ise bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Tüm Ümmeti Muhammedi’n bir başka heyecanı ve sevinci geçtiğimiz Cuma günü, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasıyla yaşandı. Bu millet nesiller boyu bekledi. Çok şükür, milletimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu özlemin, bu hasretin karşılığını aldı. İnşallah bu Kurban Bayramı da ülkemiz ve dünya üzerindeki bütün musibet, bela ve hastalıkların uzaklaşmasına vesile olur. Bu bayram, her ne kadar Ramazan Bayramında olduğu gibi bir kısıtlama söz konusu olmasa da bizlerin yine de tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Bayram ziyaretlerinin kısa tutulması, mümkünse açık havada yapılması, maske ve mesafe korunması, hijyenin sağlanması, el öpme, sarılma, temas ile yeme içme olmaması gibi uyarıları da dikkate almamız gerekiyor. Tabii ki bu tedbirler riski ortadan kaldırmaz, ama azaltabilir. Bizi, yaşadığımız ağır sıkıntılardan çıkaran, çok kısa bir zamanda dünyanın en dinamik ülkelerinden biri haline getiren güç millet olma iradesidir. Bayramlarımız duygu birlikteliğimizin ve beraberliğimizin en güzel ve canlı örneğidir.” 

Semiz sözlerini; “Bu duygularla, tüm kardeşlerimin Kurban Bayramını kutluyor, bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanızı temenni ediyor, bayramın İslam Alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek tamamladı.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0