SAMSUN

İstiklal Marşı’nın kabulü töreni

 
 260
İstiklal Marşı’nın kabulü töreni
 - Samsun’da, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreninde lise öğrencilerinin sahnelediği “İstiklal Marşı Yazılıyor” oratoryosu beğeniyle izlendi.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun’da, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreninde lise öğrencilerinin sahnelediği “İstiklal Marşı Yazılıyor” oratoryosu beğeniyle izlendi.

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni Samsun’da Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören Atatürk Anadolu Lisesi edebiyat öğretmeni Cihan Şirin’in konuşmasıyla devam etti. Konuşmanın ardından sahneye çıkan Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri kendi hazırladıkları "İstiklal Marşı Yazılıyor" adlı oratoryoyu sahneledi. Arada söylenen milli türküler ve sunumlar da beğeni topladı.
Aydın Gün Salonu’nda yapılan törene Samsun Vali Vekili Hasan Öztürk, Karadeniz Sahil Güvenlik Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, Samsun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ömer Ersever, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.
  • BafraHaber Yorum
  • İstiklal Marşı’nın kabulü töreni içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0