BAFRA

Bafra Belediyesi Gsk Sporcusu Damla Yılmaz Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu

 
 67
Bafra Belediyesi Gsk Sporcusu DamlaYılmaz Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu - Bafra Belediyesi GSK sporcusu Damla Yılmaz, 10 metre havalı tabanca kategorisinde Türkiye 2.si oldu. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi GSK sporcusu Damla Yılmaz, 10 metre havalı tabanca kategorisinde Türkiye 2.si oldu. 

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Erdemli Uluslararası Atış Poligonunda gerçekleşen turnuvada 500 sporcu arasında Minik kızlarda yarışan Damla Yılmaz, 10 metre havalı tabanca kategorisinde 254 puan toplayarak Türkiye 2’incisi oldu. 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye 2.si Damla Yılmaz ve antrenörü Murat Gürsel’i makamında kabul etti. 

Başkan Hamit Kılıç, “Damla kızımız ve diğer sporcu kardeşlerimiz Türkiye şampiyonasından önce ziyaretimize geldiklerinde de ifade etmiştik, Gençlerimize destek verildiğinde her spor branşında başarılı olacaktır. Damla Yılmaz’ın başarısı bu sözümüzün bir anlamda teyididir. Kendisi ile iftihar ediyoruz. Kısa sürede elde edilen bu başarıda en büyük katkı sahibi Ailesi ve Atıcılık antrenörü Murat Gürsel ve diğer hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkiye’nin 2.büyük Atıcılık Poligon salonun Bafra’da olması ve Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübüne eklenerek bu alandaki Bafralı sporcuların Türkiye Şampiyonalarında boy göstermelerine vesile olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, “Bafra Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Atıcılık sporunda Damla kızımızın üstün başarısı gelecekte elde edilen derecelerin de habercisidir.” dedi.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Belediyesi Gsk Sporcusu Damla Yılmaz Atıcılıkta Türkiye İkincisi Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0