İstanbul`da Kazada Şehit Olan Polis Samsunlu
İstanbul`da Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu şehit olan polis memuru Samet Keleş`in cenazesi, yarın Samsun`un Çarşamba ilçesinde toprağa verilecek
Kaza, Boğaziçi Köprüsü Edine istikameti Beşiktaş-Ortaköy yol ayırımında saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kullandığı 34 A 43619 plakalı motosiklet ile Boğaziçi Köprüsü çıkışında bariyerlere çarpan 26 yaşındaki polis memuru Samet Keleş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde hayatını kaybetti.
Şehit polisin Samsun`un Çarşamba ilçesine bağlı Aşağıesenli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin bugün akşam saatlerinde Samsun`a getirileceği, yarın da Çarşamba ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın